Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση των Αρχών στο Γκάζι πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να κλείσει μαγαζί που καταστρατηγούσε τις οδηγίες και τους κανόνες προστασίας από τον κοροναϊό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, 50 άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, μαζί με κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, επιχείρησαν έφοδο σε club στο Γκάζι, με αποτέλεσμα να διαπιστωθούν παραβάσεις.

Στο συγκεκριμένο μαγαζί, όπως και σε αρκετά άλλα, επικρατούσε συνωστισμός, χωρίς να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις και η οδηγία για τον αριθμό ατόμων ανάλογα με τα τ.μ. της κάθε επιχείρησης.

Μάλιστα την είδηση ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook το ίδιο το κατάστημα, όπου τη συνόδευε με μια φωτογραφία από τη λαοθάλασσα από κόσμο τη στιγμή που αποχωρούσαν από το μπαρ λόγω της εφόδου των αστυνομικών Αρχών.

«Ώρα 12.15!! Η κυβέρνηση με 50 ΟΠΚΕ και αστυνομία αναστέλλει την λειτουργία μας , μέχρι νεωτέρας ! Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση! Εις το επανιδείν» έγραφε η ανάρτηση.