Η βαθμολογία των πλέι οφ
Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό - Αν η ΑΕΚ κερδίσει αύριο (14/6) τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ θα ανέβει στη δεύτερη θεσή και θα βρεθεί στο +2 από τον Δικέφαλο του Βορρά.
Χωρίς νικητη έληξε το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας,, με τις δύο ομάδες να μένουν «κολλημένες» στο 0-0.
Η ισοπαλία στο Ολυμπιακό Στάδιο δίνει την ευκαιρία στην ΑΕΚ αύριο με νίκη απέναντι στον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, να περάσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά έχει 53 πόντους και η Ενωση 52.
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός που υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής τον Αρη στο Γ. Καραϊσκάκης, είναι στην κορυφή με 69 πόντους, ενώ ό Παναθηναϊκός είναι στην 4η θέση με 46 πόντους.
Στην πέμπτη είναι ο Αρης με 37 και στην 6η ο ΟΦΗ με 34.
Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής:
1) Ολυμπιακός 69
2) ΠΑΟΚ 53
3) ΑΕΚ 52
4) Παναθηναϊκός 46
5) Αρης 37
6) ΟΦΗ 34
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-0
14/6, 19:15 ΟΦΗ – ΑΕΚ
14/6, 21:30 Ολυμπιακός – Αρης
Η επόμενη αγωνιστική:
20/6, 20:30 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
20/6, 21:30 ΑΕΚ – Αρης
21/6, 21:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό

