
Κοροναϊός: Ανοίγει ξανά τις πύλες του ο Πύργος του Άιφελ με… περιορισμούς
Η γαλλική κυβέρνηση άρχισε τη χαλάρωση των μέτρων καραντίνας από τα μέσα Μαΐου
Ο Πύργος του Άιφελ θα ξανανοίξει για το κοινό την 25η Ιουνίου, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να πηγαίνουν μονάχα έως τον 2ο όροφο, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τις σκάλες και φορώντας υποχρεωτικά μάσκα, από την ηλικία των 11 ετών, ανακοίνωσε η εταιρεία εκμετάλλευσης του διάσημου μνημείου.
«Έπειτα από 3 μήνες κλεισίματος λόγω της πανδημίας της Covid-19, ήτοι το μεγαλύτερο σε διάρκεια κλείσιμο από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Πύργος του Άιφελ θα ξανανοίξει τις πόρτες του για το κοινό την 25η Ιουνίου του 2020, στις 10.00 το πρωί» επισημαίνεται στον ιστότοπό του, όπου διευκρινίζεται πως ο αριθμός των επισκεπτών θα είναι περιορισμένος στον περιβάλλοντα χώρο και τους ορόφους.
«Η κορυφή θα παραμείνει κλειστή προς το παρόν για να αποφευχθεί οποιαδήποτε κατάσταση συγχρωτισμού στα ασανσέρ που οδηγούν από τον 2ο όροφο στην κορυφή, τα οποία είναι μικρότερα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η γαλλική κυβέρνηση άρχισε τη χαλάρωση των μέτρων καραντίνας από τα μέσα Μαΐου.
Τα Ανάκτορα των Βερσαλλιών άνοιξαν εκ νέου την 6η Ιουνίου, ενώ το μουσείο του Λούβρου θα υποδεχθεί ξανά επισκέπτες από την 6η Ιουλίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γυναίκα – «φάντασμα» η μητέρα της 3χρονης στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ – Ανύπαρκτη στη χώρα με στοιχεία και ΑΜΚΑ μιας άλλης
- «Ιρανοί χάκερ» πίσω από κυβερνοεπίθεση στις συγκοινωνίες του Λος Άντζελες
- Πέρασε στον δεύτερο γύρο του Roland Garros o Τσιτσιπάς
- Ιρλανδία: Θέλει να απαγορεύσει τις εισαγωγές αγαθών από ισραηλινούς οικισμούς στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- «Θεραπείες» μεταστροφής: Βασανιστήρια με ψευδοεπιστημονικό μανδύα – Πώς η Ελλάδα τις επιτρέπει από το παράθυρο
- Πάμε μια βόλτα;: Ιστορίες και αναμνήσεις γεμάτες χιούμορ και συγκίνηση από τον Θανάση Αλευρά

