
Primera Division : Συμφωνία για αγώνες κάθε Δευτέρα στην Ισπανία
Η La Liga ήρθε σε συμφωνία με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας, για να γίνονται αγώνες και τις Δευτέρες, ώστε να βγει το πρόγραμμα
Σε συμφωνία έφθασαν η La Liga με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας όσον αφορά τη διεξαγωγή αγώνα στην Primera Division και τις Δευτέρες, προκειμένου να προλάβει το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί στην ώρα του.
Όλο το προηγούμενο διάστημα η Ομοσπονδία είχε απαγορεύσει να γίνονται αγώνες κάθε Δευτέρα στο πλαίσιο του… ρεπό του θεατή, ωστόσο η κατάσταση με τον κοροναϊό φέρνει διαφορετικά δεδομένα.
Και προκειμένου να βγει το πρόγραμμα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, συμφώνησαν οι δύο πλευρές για έναν αγώνα το βράδυ της Δευτέρας, με την προϋπόθεση πάντως αυτό να ισχύσει και τα επόμενα χρόνια.
Για την ακρίβεια, τα επόμενα πέντε χρόνια να υπάρχει ένας αγώνας κάθε Δευτέρα βράδυ, κάτι στο οποίο συμφώνησε η Λίγκα.
- ΗΠΑ: 16χρονος βίασε και έπνιξε την 18χρονη θετή αδελφή του
- Η γη της ελιάς: Μυστικά και προδοσίες ανατρέπουν τις ισορροπίες
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Επιστημονική παρέμβαση στο Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά


