Άση Μπήλιου : Ευκαιρία για να απολαύσουμε την καθημερινότητα
Η αστρολόγος Άση Μπήλιου υπογραμμίζει πως η νέα Σελήνη στον Λέοντα δίνει έμφαση σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα, τους φίλους και με ευχάριστες πλευρές της καθημερινότητάς μας
Η αστρολόγος Άση Μπήλιου παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 27 Μαΐου, όπου η Σελήνη περνά στον Λέοντα, δίνοντας έναν πιο θετικό τόνο στην καθημερινότητά μας.
«Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στον Λέοντα, προσδίδοντας πιο ευχάριστες προδιαγραφές. Δίνει έμφαση σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα, τους φίλους και με ευχάριστες πλευρές της καθημερινότητάς μας. Σήμερα, επίσης, είναι η τελευταία ημέρα που ο Ερμής παραμένει στους Διδύμους», είπε χαρακτηριστικά η Άση Μπήλιου.
Δείτε στα παρακάτω βίντεο αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο από την Άση Μπήλιου
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΕΣ
- Το πετρέλαιο αρχίζει να ρέει από τη Βενεζουέλα, λέει ο Τραμπ
- Λέτο: «Θα πρέπει ο διαιτητής να μας πει πώς έδωσε αυτό το πέναλτι στον ΠΑΟΚ – Κατέστρεψε το παιχνίδι»
- Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2: Σούπερ οι Reds, «φρέναραν» τους Πολίτες!
- Η σπουδαία ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – «Αυτό που μας κρατάει όλους είναι οι άνθρωποι που αγαπάμε»
- Ο Κρίστιαν Μπέιλ θεωρεί «τολμηρή» απόφαση να γυριστεί μια νέα ταινία American Psycho – Αλλά του αρέσουν οι γενναίοι
- «Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Κλοπ στην Λίβερπουλ – Όλα όμως είναι ανοιχτά γι’ άλλη ομάδα»



