Iρανή ηλικίας 107 ετών ανέρρωσε από τον κορονοϊό
Η γυναίκα, η Σαλτανά Ακμπαρί, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Χανσαρί της πόλης Αράκ στο κεντρικό Ιράν. Πήρε εξιτήριο αφού έμεινε «κάποιο διάστημα» σε απομόνωση.
Μια Ιρανή ηλικίας 107 ετών ανέρρωσε αφού είχε προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό, μετέδωσε σήμερα το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars.
Η γυναίκα, η Σαλτανά Ακμπαρί, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Χανσαρί της πόλης Αράκ στο κεντρικό Ιράν. Πήρε εξιτήριο αφού έμεινε «κάποιο διάστημα» σε απομόνωση.
«Νίκησε τον ιό με τη βοήθεια των γιατρών και των νοσηλευτών του νοσοκομείου», μετέδωσε το Fars.
Το Ιράν είναι μία από τις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο στη Μέση Ανατολή, με συνολικά 133.521 κρούσματα και 7.359 νεκρούς.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Σενεγάλη εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση της CAF: «Άδικη και άνευ προηγουμένου…»
- Βέροια: 24χρονη βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένη σε πυλωτή πολυκατοικίας – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
- Κρίση στο ειδύλλιο της OpenAI με τη Microsoft – Η Amazon είναι το τρίτο πρόσωπο
- «Μεγάλη Εικόνα»: Η Νίκη Λυμπεράκη την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο MEGA
- Τακτική η ενημέρωση Βορίδη από Βάρρα – στοιχεία θα καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στη δίκη Μελά-Ρέππα
- Ο Κακλαμάνης ζητά να μην διακοπεί η λειτουργία του ελληνικού προγράμματος της Deutsche Welle




