
«Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ενδιαφέρονται για τον Μλαντένοβιτς»
Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς μένει ελεύθερος την 1η Ιουλίου από τη Λέχια Γκντανσκ, με τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.
Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς έχει αφήσει το στίγμα του στη Λέχια Γκντανσκ, αλλά όπως όλα δείχνουν από την 1η Ιουλίου θα υπολογίζεται ως ελεύθερος παίκτης, καθώς αναμένεται να αποχωρήσει από την Πολωνία.
Από τη στιγμή που ο Σέρβος αριστερός μπακ δεν φαίνεται να ανανεώνει με την τωρινή του ομάδα, αυτόματα ξεκινούν οι φήμες για το ποια θα είναι η επόμενη στάση στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Και κάπου εδώ μπλέκονται δύο ελληνικές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ!
Σύμφωνα με πολωνικά Μέσα, 5 ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μλαντένοβιτς και αυτές είναι οι Αχμάτ Γκρόζνι, Ριέκα, Βαγιαδολίδ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.
Μάλιστα, ο Μλαντένοβιτς φέρεται να έχει προταθεί στην «Ένωση» από τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος επιθυμεί την απόκτηση του Σέρβου μπακ.
Η χρηματιστηριακή αξία του Μλαντένοβιτς υπολογίζεται στα 1,2 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt, ενώ έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα στον Ερυθρό Αστέρα, στην Μπάτε Μπορίσοφ, στην Κολωνία, στη Σταντάρ Λιέγης και τώρα στη Λέχια Γκντανσκ.
Επίσης, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και κύπελλο Σερβίας, 2 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και 2 Σούπερ Καπ Λευκορωσίας, όπως επίσης το κύπελλο και Σούπερ Καπ Πολωνίας με τη φανέλα της Λέχια.
Τέλος, με την Εθνική ομάδα της Σερβίας μετράει συνολικά 10 συμμετοχές, ενώ βρίσκεται στην ηλικία των 28 χρόνων.
- «Τουρισμός για Όλους 2026»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα
- Ερντογάν: Σφοδρή επίθεση στο Ισραήλ και μήνυμα ισχύος – «Καμία δύναμη δεν μπορεί να απειλήσει την Τουρκία»
- Ο Ιραόλα μπαίνει στο στόχαστρο της ευρωπαϊκής ελίτ
- Οι ισραηλινές δυνάμεις «σφραγίζουν» τα χέρια Παλαιστίνιων γυναικών
- Τι απαντά ΕΟΔΥ στον «πόλεμο» για το ξήλωμα της πικροδάφνης από τα σχολεία
- LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα


