Η ευρωβουλευτής Χρ. Ζαχαροπούλου μιλά στο MEGA για την επιστροφή της στη μάχη του κοροναϊού
Αποκλειστική συνέντευξη στο MEGA και την Ιουλία Βελισσαράτου παραχώρησε η ελληνίδα ευρωβουλευτής με το κόμμα του Εμανουέλ Μακρόν, Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, εξηγώντας γιατί πήρε την απόφαση να φορέσει ξανά την ιατρική μπλούζα και να μπει στη μάχη κατά του κοροναϊού.
Στο MEGA και τη δημοσιογράφο Ιουλία Βελισσαράτου μίλησε αποκλειστικά η ελληνίδα ευρωβουλευτής στο κόμμα του Εμανουέλ Μακρόν, Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, εξηγώντας γιατί πήρε την απόφαση να φορέσει ξανά την ιατρική μπλούζα και να μπει στη μάχη κατά του κοροναϊού.
Η μοναδική ελληνίδα του κόμματος Renew Europe στην ευρωβουλή, διακεκριμένη γυναικολόγος χειρουργός στο επάγγελμα δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή πως θα περάσει τις ανιαρές μέρες της καραντίνας μακριά από τα νέα της καθήκοντα στο ευρωπαϊκο κοινοβούλιο.
Η κ. Ζαχαροπούλου πρόσφερε τις υπηρεσίες της σε στρατιωτικό νοσοκομείο στο Παρίσι και βίωσε από πολύ κοντά το μαρτύριο των ασθενών με κοροναϊο.
«Είδα ασθενείς που δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν ή να περπατήσουν» είπε χαρακτηριστικά στο MEGA η κυρία Ζαχαροπούλου, συμπληρώνοντας ότι δεν φοβήθηκε να επιστρέψει γιατί αυτούς που θεωρεί πραγματικούς ήρωες είναι τους συνταξιούχους γιατρούς και τους νοσηλευτές που αποκαλεί πάντα συναδέλφους.
Η κ. Ζαχαροπούλου θέλει να εκμεταλλευθεί αυτήν την εμπειρία για να δημιουργηθεί ένας θεσμός στο ευρωκοινοβούλιο που θα θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την Υγεία.
- Άνοιξε το σκορ η Γαλατάσαραϊ, ανατροπή με δύο γκολ του Κουπμάινερς για την Γιουβέντους (vids)
- Ολυμπιακός: Η τελευταία προπόνηση ενόψει Λεβερκούζεν και το νέο λουκ του Ελ Κααμπί (vids)
- Ιράν-ΗΠΑ: Σημειώθηκε πρόοδος, αλλά «υπάρχουν κενά» – Θα «κάνει πίσω» η Τεχεράνη στον εμπλουτισμό ουρανίου;
- «Να ζω στο έπακρο το κάθε δευτερόλεπτο»: Ο Στέλιος Χατζηκαλέας για τη τζαζ, τη διαφορετικότητα και τη ζωή
- Νέα Πέραμος: Εντοπίστηκε καμένο το αυτοκίνητο των δραστών της δολοφονίας του 27χρονου
- ΝΕ Πατρών – Ολυμπιακός 7-25: Το 20Χ20 οι ερυθρόλευκες στο ντεμπούτο του Ντόσκα στον πάγκο
- Κοινωνικός τουρισμός: Οι αλλαγές που θα ισχύσουν στο φετινό πρόγραμμα
- Ταξί: Άκαρπη η συνάντηση με Κυρανάκη – Με «μαραθώνιο» αγώνων προειδοποιεί το ΣΑΤΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/diego-ph-ERDe79VhS1o-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442