Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζουν μαζί. Ο Πορτογάλος προπονητής θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και για τα επόμενα χρόνια, καθώς όπως είχατε διαβάσει από to10.gr, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Το μόνο που απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς και να κλείσει οριστικά το θέμα, είναι η επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ιβηρα τεχνικού.

Ο Πορτογάλος κόουτς μάλιστα αυτή την ώρα βρίσκεται στα γραφεία της πειραϊκής ομάδας στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανανεώσει με τους Ερυθρόλευκους μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Μια win-win συμφωνία και για τις δύο πλευρές, με τον Πορτογάλο τεχνικό μέσα από τη σκληρή δουλειά και τα εξαιρετικά αποτελέσματα να κερδίζει ένα νέο και πολύ καλύτερο συμβόλαιο. Με καλύτερες αποδοχές, στο οποίο μάλιστα θα τοποθετηθεί μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσης.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, κρατάει στο τιμόνι του έναν πολύ καλό προπονητή, ο οποίος κατάφερε να φτιάξει μια εξαιρετική ομάδα και να την επαναφέρει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, εάν δεν είχε διακοπεί προσωρινά το πρωτάθλημα λόγω του κορωνοϊού, οι Ερυθρόλευκοι θα είχαν ήδη αναδειχθεί πρωταθλητές.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε τα «υλικά» που του έδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού και δημιούργησε ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο αποδίδει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και κάνει περήφανο τον κόσμο της ομάδας. Οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους και θα συνεχίσουν μαζί μέχρι το 2022.