Τραμπ: Να «δώσει μάχη» ο Μπάιντεν εναντίον των κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση
«Θα έλεγα απλά στον Τζο Μπάιντεν: "σήκω και πολέμησέ το"», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξη που προβλήθηκε σε ένα συντηρητικό podcast σήμερα.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που έχει κατηγορηθεί κι ο ίδιος κατά το παρελθόν για σεξουαλικές επιθέσεις και παρενόχληση, έσπευσε σήμερα στο πλευρό του Δημοκρατικού αντιπάλου Τζο Μπάιντεν συμβουλεύοντάς τον να «δώσει μάχη» εναντίον της κατηγορίας σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος του, που διαταράσσει την εκστρατεία του για τις προεδρικές εκλογές.
«Θα έλεγα απλά στον Τζο Μπάιντεν: «σήκω και πολέμησέ το»», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξη που προβλήθηκε σε ένα συντηρητικό podcast σήμερα.
«Εάν δεν είναι αλήθεια, πρέπει να το αρνηθείς» συμπλήρωσε, προτού πει: «Υπήρξα θύμα αυτών των ψευδών και παράλογων κατηγοριών».
Είναι τα πρώτα σχόλια του Τραμπ, που έχει τη συνήθεια γενικά να προσβάλει και να προκαλεί τον αντίπαλό του, σχετικά με την υπόθεση αυτή.
Μια πρώην συνεργάτιδα του Μπάιντεν, η Τάρα Ριντ, ηλικίας 56 ετών, τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά σε έναν διάδρομο του Κογκρέσου, όταν ήταν γερουσιαστής το 1993.
Ο πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα, ηλικίας 77 ετών, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες.
- Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας βιογραφικής ταινίας του Μάικλ Τζάκσον – Εξωραϊσμός ή απεικόνιση της πραγματικότητας;
- Το πρωτάθλημα θα το πάρει… – Δείτε την πρόβλεψη του supercomputer για την πρωταθλήτρια Αγγλίας
- Τραμπ: Αποθέματα ορυκτών αξίας 12 δισ. δολαρίων για ενίσχυση μεταποίηση των ΗΠΑ
- Θεοδωρικάκος: H νέα επένδυση στα Ναυπηγεία Ελευσίνας ενισχύει τη βιομηχανική βάση της χώρας
- Βόλεϊ: Ο Γιούτζι Νισίντα ζήτησε την πιο ειλικρινή συγγνώμη που έχουμε δει ποτέ στον αθλητισμό (vid)
- Οι σκληροί δείκτες τoυ κυκλοφοριακού εκτινάχθηκαν τον Ιανουάριο του 2026 – Τι αποκαλύπτει η νέα αναφορά του ΕΜΠ






