
ΠΑΟΚ: Μένει στην Ισπανία ο Κρέσπο
Ο Ισπανός στόπερ θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στην πατρίδα του.
Μέχρι νεοτέρας ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο θα παραμείνει στην Ισπανία, αφού είναι δύσκολο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με τους περιορισμούς που ισχύουν στις αεροπορικές συνδέσεις.
Ο Ισπανός στόπερ συνομίλησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και μετά από ψάξιμο στις πτήσεις, συναποφάσισαν ότι είναι προτιμότερο να μην ταξιδέψει.
Άλλωστε, ο Κρέσπο δεν υπολογίζεται στην παρούσα φάση από τον Άμπελ Φερέιρα, ακόμα και αν αρχίσουν τα Play Off. O Κρέσπο αναρρώνει από την χειρουργική επέμβαση και υποβάλλεται καθημερινά σε θεραπεία.
Από τον ΠΑΟΚ έλεγαν ότι ο ποδοσφαιριστής θα μείνει στη γενέτειρα του και σε μεταγενέστερο χρόνο, θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη όταν είναι ασφαλές.
- Πετρέλαιο: Η τιμή του WTI ανοίγει με ελαφριά άνοδο, αλλά κάτω από το φράγμα των 100 δολαρίων
- Ισραήλ: Σήμαναν σειρήνες συναγερμού λόγω εκτόξευσης ρουκετών από τον Λίβανο
- Ιράκ: Ρηματική διαμαρτυρία επέδωσαν οι ΗΠΑ στον ιρακινό πρεσβευτή
- Λίβανος: Νέα διαταγή του Ισραήλ για απομάκρυνση κατοίκων σε περιοχή όπου βρίσκεται ο δρόμος προς το αεροδρόμιο
- Ιράν: Να τηρηθεί η κατάπαυση του πυρός ζητά ο Βάντεφουλ από τον Αραγτσί
- Ιράν: Στάρμερ και Τραμπ συζήτησαν για τη ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ
