Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κομάν: Η… βόλτα με τη McLaren θα του στοιχίσει 50.000 ευρώ

Κομάν: Η… βόλτα με τη McLaren θα του στοιχίσει 50.000 ευρώ

Οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν συνάψει συμφωνία με την αυτοκινητοβιομηχανία της Audi κάτι που σημαίνει πως τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν μπορούν να κυκλοφορούν με οχήματα άλλης εταιρείας.

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν απολογήθηκε στη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο ο ακραίος επιθετικός αναμένεται να τιμωρηθεί, καθώς πήγε στην προπόνηση οδηγώντας μία… McLaren 570S Spider!

Οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν συνάψει συμφωνία με την αυτοκινητοβιομηχανία της Audi (που ανήκει στον όμιλο της Volkswagen όπως και οι Bentley, Porsche), κάτι που σημαίνει πως τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν μπορούν να κυκλοφορούν με οχήματα άλλης εταιρείας. Η Audi, μάλιστα κατέχει και το 8.33% των μετοχών της Μπάγερν.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το σύλλογο και την Audi. Αναγκάστηκα να πάρω άλλο αυτοκίνητο καθώς έσπασα τον πλαϊνό καθρέφτη του δικού μου Audi και χρειάστηκε να το πάω στο συνεργείο», δικαιολογήθηκε ο 23χρονος εξτρέμ.

«Υπόσχομαι πως όταν τελειώσει η καραντίνα, θα πάω στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Ίνγκολσταντ για να μιλήσω με τους εργάτες και να υπογράψω αυτόγραφα.

Ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, πάντως, ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας πως το πρόστιμο για το σχετικό παράπτωμα ανέρχεται στις 50.000 ευρώ.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024