Δύσκολες στιγμές για τον Τζίμι Γκριβς. Ο 80χρονος σπουδαίος ποδοσφαιριστής του παρελθόντος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Η υγεία του έχει επιβαρυνθεί μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από πέντε χρόνια, ενώ δεν έγινε καμία αναφορά ότι είχε συμπτώματα σχετιζόμενα με τον κοροναϊό.
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζίμι Γκριβς νοσηλεύεται επί του παρόντος στο νοσοκομείο, είμαστε σε επαφή με την οικογένειά του και θα προσφέρουμε περαιτέρω ενημερώσεις» ανέφερε η Τότεναμ στο Twitter.
«Όλοι οι σύλλογοι στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους στον Τζίμι και την οικογένειά του».
Ο Γκριβς είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την Τότεναμ με 266 τέρματα, ενώ είχε 44 τέρματα σε 57 εμφανίσεις με την Αγγλία, αποτελώντας και μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Μουντιάλ του 1966.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.