Θεσσαλονίκη : Θετικές στον κοροναϊό τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου Παπανικολάου
Θετικές στον κοροναϊό βρέθηκαν τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου «Παπανικολάου», στη Θεσσαλονίκη.
Θετικές στον κοροναϊό βρέθηκαν τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου «Παπανικολάου», στη Θεσσαλονίκη.
Σε δύο κλινικές
Τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους έγιναν γνωστά χθες το απόγευμα. Οι δύο εξ’ αυτών εργάζονταν στην Πνευμονολογική κλινική και η τρίτη στην Β’ Χειρουργική κλινική.
Οπως μεταδίδει το thestival.gr, από την ημέρα που το νοσοκομείο Παπανικολάου ορίστηκε νοσοκομείο αναφοράς, οι συγκεκριμένες κλινικές λειτουργούσαν ως κλινικές για τον κορωναϊό.
Το μοναδικό σύμπτωμα της νόσου που έχουν εμφανίσει μέχρι στιγμής οι τρεις νοσηλεύτριες είναι ο πυρετός.
«Ανεπαρκές προστατευτικό υλικό»
«Μέχρι προχθές οι τρεις αυτές συνάδελφοί μας εργάζονταν κανονικά. Η είδηση ότι νόσησαν έχει προκαλέσει ανησυχία στο νοσοκομείο.
»Θα πρέπει να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών τους και να μπούνε αρκετοί συνάδελφοι σε καραντίνα.
»Δεν υπάρχει επαρκές προστατευτικό υλικό και δεν γίνονται, όπως έχουμε ζητήσει, συχνοί εργαστηριακοί έλεγχοι στο προσωπικό» δήλωσε στο thestival.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.
- Ουκρανία: Η Ρωσία ανακοίνωσε τον επόμενο γύρο συνομιλιών που θα διεξαχθεί στη Γενεύεη
- Κατέπεσαν στο δικαστήριο οι καταγγελίες για το πρώτο έγκλημα στο Διάστημα
- Σοκ για τη Λίντσεϊ Βον: Κινδυνεύει ακόμη και με ακρωτηριασμό η θρυλική σκιέρ (pics)
- Χαρίτσης: Καμία ανοχή στη μετατροπή της Βουλής σε πλυντήριο των σκανδάλων Μητσοτάκη
- BHMAGAZINO: Οι κυρίαρχοι του πάγου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
- Ο Δήμαρχος Πειραιά στην ετήσια εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς




