Η Ευρώπη ξεπέρασε την Ασία στον αριθμό των νεκρών
Η Ευρώπη ξεπέρασε σήμερα την Ασία στον αριθμό των νεκρών λόγω του κοροναϊού, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Γαλλικού Πρακτορείου με βάση τα επίσημα στοιχεία.
Η Ευρώπη ξεπέρασε σήμερα την Ασία στον αριθμό των νεκρών λόγω του κοροναϊού, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Γαλλικού Πρακτορείου με βάση τα επίσημα στοιχεία.
Σήμερα στις 14.00 ώρα Ελλάδας, η Ευρώπη είχε τουλάχιστον 3.422 θανάτους, περισσότερους απ’ ό,τι είχε η Ασία (3.384). Η Ιταλία, η ευρωπαϊκή χώρα που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα, έχει καταγράψει έως τώρα 2.503 θανάτους.
Συνολικά έως τώρα, η πανδημία έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 8.092 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου.
Με 684 νέους θανάτους το τελευταίο 24ωρο επί συνόλου 78.766 κρουσμάτων, η Ευρώπη είναι η ήπειρος όπου η πανδημία προχωρά με τους πιο ταχείς ρυθμούς
- Συγκλονίζουν τα λόγια του αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου με θύμα 63χρονο έξω από τη Βουλή – Βίντεο ντοκουμέντο
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη
- Καταγγελία για σκληρή βία ανηλίκων κατά 11χρονης – Τη χτύπησαν και την εξανάγκασαν να γονατίσει τραβώντας βίντεο
- Μπαρτζώκας: «Εκνευριστήκαμε από τα πολύ φτηνά λάθη και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο γήπεδο»
- Το «κλειδί» για τη νίκη και για το πρωτάθλημα
- ΕΕ: Διεύρυνση της αποστολής «Ασπίδες» στα Στενά του Ορμούζ θα εξετάσει το Συμβούλιο Υπουργών







