Κοροναϊός-Ισραήλ: Όποιος μπαίνει στη χώρα θα πρέπει να αυτο-απομονωθεί για 14 ημέρες
Το Ισραήλ θεωρεί ότι έτσι θα ενισχυθεί η άμυνα της προστασίας ενάντια του κοροναϊού
Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Benjamin Netanyahu ανακοίνωση ότι όποιος εισέλθει στη χώρα από το εξωτερικό -Ισραηλινοί πολίτες και πολίτες άλλων εθνικοτήτων, πρέπει να αυτο-απομονωθούν για 14 ημέρες.
Σε εκείνους που έρχονται από άλλες χώρες και δεν είναι διατεθειμένοι να αποδείξουν στις ισραηλινές αρχές των συνόρων του κράτους ότι θα μπούνε σε καραντίνα για δύο εβδομάδες, δε θα τους επιτραπεί είσοδος στη χώρα.
Ανακοίνωση πρωθυπουργού Ισραήλ
«Αυτή είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά είναι απαραίτητη για να προστατευθεί η δημόσια υγεία – και η δημόσια υγεία έρχεται πρώτη από όλα». Συνεχίζει λέγοντας: « Η απόφαση αυτή θα τεθεί σε εφαρμογεί για δύο εβδομάδες και την ίδια στιγμή, λαμβάνουμε αποφάσεις με σκοπό να προστατέψουμε την οικονομία του Ισραήλ».
Πηγή: edition.cnn.com
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Φρίντριχ Μερτς: «Είναι στον πυρήνα του DNA μας να σταθούμε στο πλευρό του Ισραήλ»
- Γιατί η πολυτέλεια χάνει τη δυναμική της – Τι φέρνει το 2026
- Σεισμός 7 Ρίχτερ στα σύνορα Καναδά – ΗΠΑ κοντά στην Αλάσκα
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Ο Ρίτσαρντ Γκιρ ήταν αποκλεισμένος από τα Όσκαρ για 20 χρόνια λόγω πολιτικής δήλωσης, αλλά «δεν το πήρε προσωπικά»







