
Κλήθηκε στην εθνική Αιγύπτου ο Χασάν
Ο διεθνής στράικερ του Ολυμπιακού κλήθηκε από τον Χοσάμ Ελ Μπαντρί για τα παιχνίδια με το Τόγκο, που είναι προγραμματισμένα για τις 26 και 29 Μαρτίου.
Στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αιγύπτου, Χοσάμ Ελ Μπαντρί, για τα ματς με το Τόγκο για τα προκριματικά του Africa Cup of Nations κλήθηκε ο Αχμέντ Χασάν.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αχμέντ Χασάν από τις 23/3 έως τις 30/3, καθώς ο Αιγύπτιος επιθετικός των Πειραιωτών θα πρέπει να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της εθνικής του ομάδας στις 23 Μαρτίου.
Το πρώτο παιχνίδι με το Τόγκο είναι προγραμματισμένο για τις 26/3 και το δεύτερο στις 29/3. Ο Χασάν μέσα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού κέρδισε την επιστροφή του στην εθνική του ομάδα.
Ο διεθνής στράικερ μετράει ήδη τέσσερα γκολ με τα χρώματα των Πειραιωτών, έχοντας σκοράρει δύο τέρματα στο Κύπελλο και δύο στο πρωτάθλημα.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι υπό όρους οι 10 από τους 17 κατηγορούμενους στη Θεσσαλονίκη
- Η Νορβηγία έχει πει δύο φορές «όχι» στην ΕΕ – Τώρα, που ο Τραμπ αναδιαμορφώνει τον κόσμο, το ξανασκέφτεται
- Ο Jay-Z κάνει diss σε Kanye West, Nicki Minaj και Drake
- Ιράν – ΗΠΑ: Η πληροφορία για τη διακοπή των διαπραγματεύσεων εκτοξεύει τις τιμές του πετρελαίου
- Πότε είναι το επόμενο τριήμερο μετά του Αγίου Πνεύματος
- Πανευτυχής και… πλουσιότερος ο Μάικλ Τζόρνταν, μετά το repeat της Παρί Σεν Ζερμέν



