
Το «έγκλημα» του Μουνιέ με τον Σα και ο Τσαγκαράκης ούτε στο VAR (vid)
Με παρατηρητή διαιτησίας τον κουμπάρο του Τεβεκέλη, ακόμη και η κλωτσιά στο πρόσωπο του Σα έγινε… κίτρινη κάρτα
Με το στόμα ανοιχτό έμεινε το Καραϊσκάκη στον τραυματισμό του Ζοσέ Σα. Και πραγματικά είναι τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Πορτογάλος τερματοφύλακας από την ακατανόητη ενέργεια του Άντονι Μουνιέ. Τον κλώτσησε στο κεφάλι ο Γάλλος. Τον βρήκε μάλιστα με τις τάπες του παπουτσιού και θα μπορούσε να του έχει κάνει πολύ μεγάλη ζημιά.
Απευθείας κόκκινη κάρτα η συγκεκριμένη παράβαση. Ο ορισμός της κόκκινης κάρτας. Τα παιδιά του Μέλο Περέιρα όμως ως γνωστόν όταν βλέπουν τα Ερυθρόλευκα αλλάζουν τους κανονισμούς.
Πρόκληση ότι ο διαιτητής Τσαγκαράκης δεν πήγε στο VAR να δει τη φάση, ενώ κατάλαβε τι έγινε με τον Σα γεμάτο αίματα στο κεφάλι του. Πρόκληση βεβαίως και ότι οι VARίστες δεν τον ενημέρωσαν για το «έγκλημα» του Μουνιέ.
Δυστυχώς όμως ο Ολυμπιακός αυτά τραβά κάθε Κυριακή. Ποιον έχουν στείλει παρατηρητή διαιτησίας στο Φάληρο; Τον κουμπάρο του Τεβεκέλη. Τον Τικάζογλου από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Κολλητός του Γραμμένου και κουμπάρος του ανθρώπου που τρέχει τα θέματα διαιτησίας του ΠΑΟΚ. Τι άλλο θέλετε να κουβεντιάσουμε.
Θα τιμωρήσει κανείς τον Τσαγκαράκη; Προφανώς όχι…
Δείτε το βίντεο με τη φάση:
- Τέλος η υπεροχή του δολαρίου – Ανοίγει ο δρόμος για «petroyuan»
- Ζαλγκίρις Κάουνας – Παρί 85-79: Στα πλέι ιν της Euroleague ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη των Λιθουανών
- Ντέιβ Τσάπελ εναντίον Ρεπουμπλικανικού Κόμματος – Τα «πολιτικοποιημένα αστεία»
- Ημέρα Παλαιστινίων Κρατουμένων: Μία μέρα για εκείνους που «σαπίζουν» στις φυλακές του Ισραήλ, χωρίς δικαιοσύνη
- Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για Τζόουνς και Παναθηναϊκό – Επιβεβαίωσε την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ
- Κεφαλονιά: Πλήθος κόσμου έξω από τα δικαστήρια – Αναμένεται η απόφαση για τους τρεις κατηγορούμενους μετά τις απολογίες τους


