
Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Σέρτζι Ρομπέρτο
Δυσάρεστα τα νέα για τον Κίκε Σετιέν καθώς είδε άλλο έναν βασικό του παίκτη να μένει εκτός λόγω τραυματισμού.
Δυσάρεστα τα νέα για τον Κίκε Σετιέν καθώς είδε άλλο έναν βασικό του παίκτη να μένει εκτός λόγω τραυματισμού.
Μετά τους Λουίς Σουάρες, Ουσμάν Ντεμπελέ και Τζόρντι Άλμπα και ο Σέρζι Ρομπέρτο μπήκε στο απουσιολόγιο του Σετιέν ενόψει της συνέχειας .
Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Μπαρτσελόνα υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό και σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.
Ο Σέρτζι Ρομπέρτο θα λείψει από την αναμέτρηση με την Νάπολι (25/2, 22:00) για τους «16» του Champions League αλλά και από το classico κόντρα στην Ρεάλ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου (1/3, 22:00).
- Ιράν: Σε «κρίσιμη» κατάσταση βρίσκεται η φυλακισμένη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Στενά του Ορμούζ: Κανένα πλοίο «δεν έχει καταφέρει να σπάσει τον αποκλεισμό», δηλώνουν οι ΗΠΑ
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του
- Ιράν: Θα βυθίσουμε τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, απειλεί σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο

