Κύπελλο Ελλάδας: Κλείδωσε» η τετράδα
Η ΑΕΚ έγινε η τέταρτη ομάδα που «σφράγισε» την πρόκριση στα ημιτελικά του ελληνικού κυπέλλου, μετά το 4-0 επί του Παναιτωλικού. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης οι υπόλοιπες ομάδες.
Συμπληρώθηκε το «παζλ» των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την πρόκριση της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού.
Η Ένωση νίκησε 4-0 την ομάδα του Μάκη Χάβου με γκολ των Λιβάγια, Αλμπάνη, Ολιβέιρα, Κρστισιτς και χωρίς να συναντήσει δυσκολία, έγινε η τέταρτη ομάδα που προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πλέον οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο εκτός της Ένωσης είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης.
Το πρωί της Πέμπτης (20/2) στις 11.00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, η κλήρωση της ημιτελικής φάσης, όπου θα γίνουν γνωστά τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών.
Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Λαμία, ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό και ο Άρης τον Ατρόμητο.
- ΠΟΥ: Οι μισοί από τους 94 και πλέον εκατ. ανθρώπους με καταρράκτη δεν έχουν πρόσβαση σε επέμβαση
- Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]
- Βουλή ΗΠΑ: Θυελλώδης συνεδρίαση κατά την ακρόαση των επικεφαλής των υπηρεσιών για τη μετανάστευση
- Ουκρανία: 4 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο
- Σκάνδαλο Επσταϊν: Μια κατάθεση του 2006 αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ γνώριζε για τα εγκλήματα του πρώην φίλου του
- Πορτογαλία: Παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών υπό το βάρος των επικρίσεων έπειτα από τη φονική κακοκαιρία
