Πλήγμα στην Τσέλσι με Καντέ
Τις υπηρεσίες του Ενγκολό Καντέ θα στερηθεί ο Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι μέχρι τις αρχές Μαρτίου, με τον Γάλλο μέσο να χάνει τα κρίσιμα παιχνίδια με Μπάγερν, Τότεναμ, Έβερτον.
Ο Φρανκ Λάμπαρντ εκτός από την προβληματική αγωνιστική παρουσία της ομάδας του, έχει να διαχειριστεί και τις απουσίες. Μετά τον Κρίστιαν Πούλισιτς, ο τεχνικός των «μπλε» χάνει και τον Ενγκολό Καντέ, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.
Ο Γάλλος μέσος τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τέθηκε εκτός μάχης από τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια των Λονδρέζων.
Ο Καντέ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί σίγουρα με την Μπάγερν, στο πρώτο ματς για τους «16» του Champions League, στα ματς πρωταθλήματος με Τότεναμ (εντός), Μπόρνμουθ (εκτός) και Έβερτον (μέσα), αλλά και σε εκείνο με την Λίβερπουλ για το FA CUP.
- Άβολο: O Καλάθης δίνει το χέρι σε ρεπόρτερ και αυτή τον αγνοεί (pic)
- «Αστακός» η Αθήνα για το Final Four της Euroleague – «Φρούριο» το ΟΑΚΑ και αυστηροί έλεγχοι
- Τα εισιτήρια που έχουν πάρει οι ομάδες για το Final Four – Κόκκινο το ΟΑΚΑ
- NBA: Αδιανόητη παράσταση του Γουεμπανιάμα, break στην Οκλαχόμα και 1-0 οι Σπερς σε ένα απίθανο ματς (vids, pics)
- Πάει Μουντιάλ ο Νειμάρ: Ο Αντσελότι τον κάλεσε στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας (pic)
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
- Τούρκογλου: «Tην τελευταία 8ετία, το τρόπαιο της Euroleague έχει έρθει 4 φορές στην Τουρκία»
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Εθνικό στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442