Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός δράσης ο Κέντρικ Ρέι μέχρι το τέλος του μήνα

Εκτός δράσης ο Κέντρικ Ρέι μέχρι το τέλος του μήνα

Έσφιξε τα δόντια, βγήκε πρώτος σκόρερ στον τελικό, έκανε τη δουλειά και με το παραπάνω και τώρα ο Ρέι μπορεί να… ξεκουραστεί.

Ακόμα και οι καλύτεροι δεν είναι άτρωτοι. Ο Κέντρικ Ρέι ήταν εκ των κορυφαίων του τελικού, ήταν ο παίκτης που είχε τεράστια επίδραση κι οδήγησε (μαζί με τον Νίκο Ζήση) την ΑΕΚ στην κατάκτηση του τίτλου κι αυτό δεν το έκανε… ανέξοδα.

Από το πρώτο δεκάλεπτο είχε «γυρίσει» το πόδι του, αλλά ο Αμερικανός έπαιξε μέχρι το τέλος με δική του ευθύνη. Τώρα μπορεί να κοιτάξει τον τραυματισμό του…

«Επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις οι παίκτες της Κυπελλούχου Ελλάδος ΑΕΚ του 2020, προκειμένου για την προετοιμασία της αναμέτρησης με Ρέθυμνο.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στην προπόνηση τον Κέντρικ Ρέι, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και θα εκτιμάται η κατάστασή του.

Απόντες θα είναι και οι Τζεράι Γκραντ, Κιθ Λάνγκφορντ και Νίκος Γκίκας (ακολουθούν θεραπευτική αγωγή), και οι διεθνείς Γιόνας Ματσιούλις, Χάρης Γιαννόπουλος και Λίνος Χρυσικόπουλος» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Ο Ρέι έχει τον χρόνο για να κοιτάξει τον τραυματισμό του, το τεχνικό τιμ της «Ένωσης» δεν έχει κανέναν λόγο να θέλει να τον πιέσει, καθώς πλέον ο βασικός στόχος επιτεύχθηκε και τα δύσκολα ματς σε Ευρώπη (κυρίως) κι Ελλάδα δεν είναι ακόμα, οπότε θα του δοθεί το απαραίτητο διάστημα για να αναρρώσει και να επιστρέψει δίχως κίνδυνο υποτροπής.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024