Ολυμπιακός: Στο νοσοκομείο με πυρετό και ο Ρούμπιτ
Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ εισήχθη στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, κάνοντας τα προβλήματα των ερυθρολεύκων ακόμα μεγαλύτερα. Με 8 υγιείς παίκτες έμεινε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει Βιλερμπάν.
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον μπασκετικό Ολυμπιακό. Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ εισήχθη στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Βιλερμπάν κρίνεται αμφίβολη.
Υπενθυμίζεται ότι και ο Μπράντον Πολ ανέβασε χθες πυρετό και η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Βιλερμπάν για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκα είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πλέον 8 ετοιμοπόλεμους παίκτες ενόψει της αναμέτρησης με τους Γάλλους.
Οι υγιείς αυτή την ώρα στον Ολυμπιακό είναι οι: Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Σάσα Βεζένκοβ, Γουέιντ Μπάλντγουιν, Αντώνης Κόνιαρης, Οκτάβιους Έλις και Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ενώ υπάρχει και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε από τραυματισμό.
Τραυματίερς παραμένουν επίσης οι Βασίλης Σπανούλης, Τέιλορ Ρότσεστι και Βασίλης Χαραμπόπουλος, με τους δύο Έλληνες να έχουν τεθεί εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας ΜακΚίσικ και Μπάικς δεν μπορούν να αγωνιστούν εξαιτίας του ban από την Ευρωλίγκα.
- Μπακς – Χόρνετς 122-121: Καθάρισε ο Αντετοκούνμπο για τα «Ελάφια»
- Aνέλαβαν καθήκοντα τα νέα εκλεγμένα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ – Συγχαρητήρια από την Ελλάδα
- Betsson Super Cup: Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται για την πρώτη κούπα της χρονιάς
- «Αντί-γονοι»: Έρχονται για 3 Πέμπτες του Ιανουαρίου στο Θέατρο Ροές
- Βενεζουέλα: Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στο Καράκας
- Αρκάς: Κλασικό debate και η καλημέρα του Σαββάτου