Κατά της Ρωσίας ο Τραμπ στο τηλεφώνημά του με τον Ερντογάν
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παρότρυνε την κυβέρνηση της Ρωσίας να πάψει να υποστηρίζει τις «ωμότητες» του καθεστώτος του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ.
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παρότρυνε την κυβέρνηση της Ρωσίας να πάψει να υποστηρίζει τις «ωμότητες» του καθεστώτος του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ, ανέφερε σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε χθες Κυριακή ο Λευκός Οίκος.
Συνδιάλεξη με Ερντογάν
Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξής του με τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Τραμπ «εξέφρασε την ανησυχία του» για τις «βιαιότητες στην Ιντλίμπ», στη βορειοδυτική Συρία.
Επίσης, «εξέφρασε την επιθυμία των ΗΠΑ να δουν το τέλος της υποστήριξης της Ρωσίας στις ωμότητες του καθεστώτος του Ασαντ», σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της αμερικανικής προεδρίας.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ρατσισμός, fake news και χορός YMCA: Στην τελευταία του ομιλία ο Τραμπ επιστρέφει στις προεκλογικές του τακτικές
- Daikin Altherma 4 H: Η αντλία θερμότητας νέας γενιάς που αναβαθμίζει τον χώρο μας σε ένα αποδοτικό και άνετο περιβάλλον
- Μαρόκο: Φονική κατάρρευση κτιρίων – Τουλάχιστον 22 νεκροί και 16 τραυματίες
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
- «Στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο ο Μόρις – Πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό»
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί




