Αποχώρησε ο Ιντέγε και ξέσπασε σε κλάματα
Ο Ιντέγε είχε και πάλι «ραντεβού» με την ατυχία, καθώς τραυματίστηκε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και ξέσπασε σε κλάματα, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στη δράση.
Νέο πλήγμα για τον Άρη και τον Ιντέγε Μπράουν, ο οποίος βλέπει για πολλοστή φορά να του χτυπάει την πόρτα η ατυχία.
Ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 38’ της αναμέτρησης και μετά την αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο, ξέσπασε σε λυγμούς.
Να θυμίσουμε ότι ο Ιντέγε είχε τραυματιστεί πριν λίγο καιρό στο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είχε καταφέρει να επιστρέφει στη διάθεση του Μίχαελ Ένινγκ, στο πρόσφατο αγώνα του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, κάνοντας… αγώνα δρόμου.
Τρεις μέρες μετά την πρόκριση της ομάδας του, ωστόσο, στάθηκε εκ νέου άτυχος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον Όγκνιεν Βράνιες να τον βρίσκει στη μέση χαμηλά, προκαλώντας τον τραυματισμό του.
Μάλιστα, ο Άγγελος Χαριστέας του έδωσε ένα στοργικό φιλί, θέλοντας να τον παρηγορήσει.
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου
- Προάστιο της Νέας Υόρκης «θάφτηκε» κάτω από ενάμιση μέτρο χιόνι
- Το Ισραήλ ζήτησε από το Κατάρ να αυξήσει την χρηματοδότηση της Χαμάς έναν μήνα πριν την 7η Οκτωβρίου
- Γαλλία: Δικαστική έρευνα εις βάρος του Grok – Η ΑΙ του Χ έχει χρησιμοποιηθεί σε deepfakes γυμνών γυναικών
- Φωτιά σε χώρο φιλοξενίας μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες [βίντεο]
