Με τον Ραντζέλοβιτς δεξί μπακ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (19:30), για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Σέρβος θα κληθεί να καλύψει το κενό στη δεξιά πλευρά της άμυνας, ενώ στην αριστερή πλευρά θα βρίσκεται ο Μπρούνο Γκασπάρ.

Ο Πορτογάλος μετατέθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς είναι τιμωρημένος ο Τσιμίκας, όπως και ο Ομάρ, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης ταλαιπωρείται από ίωση και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ως εκ τούτου ο Πέδρο Μαρτίνς αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ως δεξί μπακ τον Ραντζέλοβιτς.

Πιο αναλυτικά, ο Ιβηρας τεχνικός παρατάσσει τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-4-2, έχοντας τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Ραντζέλοβιτς, Μπα, Σισέ και Γκασπάρ στην τετράδα της άμυνας.

Οι Καμαρά και Μπουχαλάκης θα είναι στα χαφ, με τους Βαλμπουενά και Φορτούνη πιο μπροστά και τους Χασάν – Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τους Ομάρ και Τσιμίκα, τιμωρημένοι είναι επίσης οι Μασούρας και Γκιγιέρμε.

Η 11άδα του Ολυμπιακού απέναντι στον Πανιώνιο: Σα, Γκασπάρ, Σισέ, Μπα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Ελ Αραμπί και Χασάν.

Στον πάγκο για τους Ερυθρόλευκους βρίσκονται οι: Αλέν, Μορ, Λοβέρα, Καφού, Παπαδόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μαρτίνης.