Συγκλονίζει η Βανέσα Μπράιαντ: «Το μυαλό μου αρνείται να δεχθεί ότι έχουν φύγει»
Η γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ είναι ακόμα σοκαρισμένη με την απώλεια του συζύγου της, αλλά και της 13χρονης κόρης της, Τζιάνα, μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου όπου επέβαιναν.
Η Βανέσα Μπράιαντ ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει την απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης τους, Τζιάνα μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου.
Η γυναίκα του θρύλου του ΝΒΑ με ανάρτηση της στο Instagram συγκλονίζει για τον χαμό των δυο αγαπημένων της προσώπων, εκφράζοντας τη θλίψη της.
Η 37χρονη Βανέσα Μπράιαντ, έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου, που στοίχισε τη ζωή του συζύγου της και σούπερ σταρ των Λέικερς, της κόρη της και άλλων επτά ανθρώπων, ενώ προσπαθεί να εκφράσει τα συναισθήματα της με λέξεις μέσα από τα social media.
«Το μυαλό μου αρνείται να δεχτεί ότι τόσο ο Κόμπι όσο και η Τζίτζι έχουν φύγει», είπε, χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο για την κόρη της. «Δεν μπορώ να επεξεργαστώ και τα δύο ταυτόχρονα. Είναι σαν να προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι ο Κόμπι έχει φύγει, αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχτεί ότι η Τζίτζι μου δεν θα επιστρέψει ποτέ σ΄ εμένα».
Ακόμα, η Μπράιαντ δήλωσε ότι αισθάνθηκε θυμό που έχασε τόσο τον σύζυγό της όσο και την κόρη της, αλλά θα πρέπει να θυμηθεί ότι είναι ισχυρή για τις τρεις κόρες της που ζουν.
«Θεέ μου ευχόμαστε να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να είχε τελειώσει», είπε. «Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας. Συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους».
Δείτε την ανάρτηση της:
- Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 0-1: Πέρασε από την Αρκαδία με σκόρερ τον Γιόβιτς (vid)
- Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 3-2: O Αντλί «ξέρανε» τους Reds με buzzer beater
- Από στόπερ… σέντερ φορ
- Μινεάπολη: Νέο βίντεο αμφισβητεί τους ισχυρισμούς της ICE – Το θύμα κρατούσε… κινητό και όχι όπλο
- Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 67-70: Ο «δικέφαλος» είχε περισσότερες λύσεις στο τέλος (vid)
- Πως η Κίνα εκμεταλλεύεται τις επιθέσεις και την στάση των ΗΠΑ απέναντι στον υπόλοιπο κόσμο




