
Όταν το ζευγάρι είδε τι είχε μέσα η πιπεριά, έπαθε σοκ
Δε μπορεί να εξηγηθεί
Ένα ζευγάρι στον Καναδά έπαθε σοκ όταν είδε ότι μέσα σε μια πιπεριά ήταν κρυμμένος ένας βάτραχος.
Μετά την εκπληκτική ανακάλυψή του, το ζευγάρι παρέδωσε την πιπεριά και τον βάτραχο -που αγοράστηκε από ένα τοπικό σούπερ μάρκετ- στο υπουργείο Γεωργίας, Αλιείας και Τροφίμων (MAPAQ) του Κεμπέκ… που σκότωσε τον βάτραχο!
Έκαναν ευθανασία στον βάτραχο, ενώ προσπαθούσαν να συλλέξουν θεωρίες σχετικά με το πώς μπήκε μέσα. Και το χειρότερο είναι ότι ακόμη δεν είναι σίγουροι.Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πιπεριά -που ήρθε από την Ονδούρα- δεν είχε κάποια τρύπα, που θα εξηγούσε, ίσως, το πώς τρύπωσε μέσα το αμφίβιο.
Ο βάτραχος, σύμφωνα με μια άλλη θεωρία, που ακόμη, όμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενδέχεται να μπήκε στην πιπεριά όντως από κάποια τρύπα, η οποία με τον καιρό έκλεισε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα το αμφίβιο.
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS για επάρκεια
- Γυναικείος αθλητισμός: Η νέα «χρυσή» επενδυτική αγορά με εκρηκτική ανάπτυξη
- Νέα Αριστερά: Δικαστική δικαίωση για την Τυχεροπούλου – Πλιάτσικο στα κόκκινα δάνεια με κυβερνητική ανοχή
- Γιορτή σήμερα 31 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τι έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 31.03.2026]


