Συνεργασία Ρωσίας – Κίνας κατά του Κορονοϊού
«Η ρωσική πλευρά εκτιμά τα μέτρα που έλαβε η Κίνα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της νόσου που προκλήθηκε από τον κοροναϊό. Οι πτυχές της συνεργασίας μεταξύ Ρωσίας και Κίνας στον τομέα αυτό συζητήθηκαν»
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο Κινέζος ομόλογός του, Γουανγκ Γι, συζήτησαν τα βήματα της συνεργασίας των χωρών τους για την καταπολέμηση της εξάπλωσης ενός νέου κύματος Κορονοϊού, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών συνομιλιών το Σάββατο, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
«Η ρωσική πλευρά εκτιμά τα μέτρα που έλαβε η Κίνα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της νόσου που προκλήθηκε από τον κοροναϊό. Οι πτυχές της συνεργασίας μεταξύ Ρωσίας και Κίνας στον τομέα αυτό συζητήθηκαν», ανέφερε το υπουργείο σε δήλωσή του.
Το νέο κρούσμα του Κορονοϊού ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά στα τέλη Δεκεμβρίου στην κινεζική πόλη Γουχάν, (που βρίσκεται στην επαρχία Χουμπέι) και έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 20 χώρες. Περισσότερα από 100 κρούσματα της νέας νόσου καταγράφηκαν εκτός της Κίνας.
- Σημανδράκος: Ολοι οι υπουργοί ήξεραν για τα αιγοπρόβατα στην Κρήτη ζητούσαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ τα στοιχεία
- Η Εθνική αναχώρησε για το Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου με ελπίδες για μετάλλια
- ΠΑΣΟΚ: Μετά την κατάθεση Σημανδράκου, θα συνεχίσει η κυβέρνηση να καλύπτει τον Αυγενάκη;
- «Βόμβα» Κοβέσι από το Ευρωκοινοβούλιο: «Υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις ΟΠΕΚΕΠΕ»
- «Γ@μημένοι απατεώνες»: Χάρι και Μέγκαν στα αζήτητα – Οι προδοσίες, η ρήξη με Netflix και Spotify
- Τρεις εφαρμογές για απαγόρευση καπνού και αλκοόλ στους ανηλίκους από 16 Απριλίου






