Είναι ελληνικό φαινόμενο. Αλλά τις τελευταίες ώρες τα πράγματα έχουν πάρει διαστάσεις αριστοφανικής κωμωδίας, στα όρια τις αισχύλειας τραγωδίας. Με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη να συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους. Με σκοπό να ρίξουν στη μάχη των εντυπώσεων και του εκβιασμού, όλα τα «πρώτα» πιστόλια.

Οχι, λόγω της αδικίας που συντελείται, αλλά με σύνθημα «αν μπορείτε, τολμήστε να τιμωρήσετε τον ΠΑΟΚ και θα χωρίσουμε την Ελλάδα στη μέση». Το επιχείρημα είναι βαθειά… νομικό και όπως γίνεται αντιληπτό, απαντάει άμεσα στο κατά πόσο η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας μεταξύ Ξάνθης, ΠΑΟΚ, Οικογένειας Σαββίδη, είναι σοβαρή και στοιχειοθετημένη.

Τι κάνει ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες; Κατ’ αρχάς οι Θεσσαλονικείς γνώριζαν εκ των προτέρων ότι η απόφαση στην ΕΕΑ θα ήταν καταδικαστική. Και το γνώριζαν, επειδή γνωρίζουν πως έχουν κάνει ακριβώς όσα αποδείχθηκαν στη διαδικασία. Με τη διοικητική σχέση να αποδεικνύεται με έγγραφα, ντοκουμέντα, συγκεκριμένα στοιχεία και (κυρίως)… λεφτά.

Και όχι με ό,τι έγραψε ο Γιωργάκης Σαββίδης στο instagram ή με μετρίων ελληνικών διάγγελμα του Μάκη Γκαγκάτση, που μεγάλωσε τα προβλήματα του Ιβάν Σαββίδη. Και έθεσε νέα δεδομένα στο τραπέζι, για τη σχέση RFA, Καλπαζίδη, Σαββίδη και πληρωμές των παικτών του ΠΑΟΚ από την (μετέπειτα!) εταιρεία του… ανιψιού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ