
ΑΕΚ: Κάταγμα ο Οικονόμου
Ο αμυντικός της ΑΕΚ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα χάσει το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα την ερχόμενη Πέμπτη (30/1)
Με κάταγμα στη μύτη αποχώρησε από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μάριος Οικονόμου.
Ο αμυντικός της ΑΕΚ θα μεταβεί με τον γιατρό της ομάδας, Χάρη Λάλο, στο Μιλάνο.
Θα επισκεφθούν την ιδιωτική κλινική στην οποία είχε πάει και ο Πέτρος Μάνταλος για παρόμοιο πρόβλημα προκειμένου να κατασκευαστεί επί τόπου ειδική προστατευτική μάσκα που θα του επιτρέπει να αγωνίζεται.
Αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται για το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα την ερχόμενη Πέμπτη 30/1 αλλά από εκεί και πέρα θα αγωνίζεται με μάσκα.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν απέναντι στον Ολυμπιακό, έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Φοίβος Μπότος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης για μια ακόμα ημέρα.
Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, ενώ έπαιξαν και μικρής διάρκειας οικογενειακό δίτερμα, με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών και από την ομάδα Κ19 της ΑΕΚ.
Η αυριανή προπόνηση της Ένωσης είναι προγραμματισμένη στις 12.00.
- Ισπανία: Ελληνίδες τουρίστριες τραυματίστηκαν στη Μινόρκα – Έπεσε μέρος μπαλκονιού
- Δημόσια τέχνη και βιώσιμες μετακινήσεις στην Άρτα
- Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα για την πρεμιέρα της ταινίας «Πάρτυ Γενεθλίων»
- Gen Z: Παλεύει με κόλπα για δουλειά, ενώ Millennials, Gen X και Βaby Βoomers… από το σχολείο στο γραφείο
- «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Τουμπέλις»
- Μέση Ανατολή: 25 δισ. δολάρια έχει κοστίσει ο πόλεμος στις εταιρείες – Η ενεργειακή κρίση συνεχίζεται

