
Ελ Αραμπί: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για τις ασίστ»
Ο Μαροκινός επιθετικός βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 17ης αγωνιστικής και ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για τις ασίστ.
Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας παρέλαβε ο Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό επιθετικό να ευχαριστεί τους συμπαίκτες του για τις ασίστ και να τονίζει ότι θα συνεχίσει να δουλεύει για να οδηγήσει την ομάδα σε περισσότερες νίκες.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε. Ευχαριστώ για αυτό το βραβείο. Η δουλειά του επιθετικού είναι να σκοράρει. Είναι μία ανταπόδοση των προσπαθειών μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα μου.
Η αλήθεια είναι χωρίς τις ασίστ κανένας δεν μπορεί να σκοράρει. Ευχαριστώ, λοιπόν, πάρα πολύ τους συμπαίκτες μου και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε κι άλλες νίκες».
Δείτε το βίντεο:
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά


