Lady Gaga: Μίλησε στην Όπρα για τον βιασμό της
Η δημοφιλής καλλιτέχνης Lady Gaga άνοιξε την καρδιά της στην Όπρα
Η δημοφιλής καλλιτέχνης Lady Gaga άνοιξε την καρδιά της στην Όπρα.
Η συνταρακτική εξομολόγηση της
Στο πλαίσιο της αμερικανικής τουρ που κάνει η παρουσιάστρια Όπρα, με τίτλο «Oprah’s 2020 Vision: Your Life in Focus tour», η εξομολόγηση της Lady Gaga άφησε το κοινό έκπληκτο.
Με δάκρυα στα μάτια οι δύο γυναίκες παραδέχτηκαν πόσο δύσκολη ήταν αυτή η εξομολόγηση μπροστά σε τόσο κόσμο. Η Όπρα εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε την Lady Gaga και την θαύμασε για την γενναιότητα και το θάρρος της.
«Βιάστηκα κατ’ επανάληψη όταν ήμουν 19»
«Βιάστηκα κατ’ επανάληψη όταν ήμουν 19 και έτσι μου δημιουργήθηκε μετατραυματικό στρες, επειδή δεν επεξεργάστηκα το τραύμα που προέκυψε από το βιασμό» αποκάλυψε η Lady Gaga, η οποια παραδέχτηκε ότι κάνει χρήση αντικαταθλιπτικών καθημερινά.
Συζητώντας για την ψυχική υγεία, τόνισε ότι παραμένει δυνατή και θα συνεχίσει να μοιράζεται με τον κόσμο τις εμπειρίες της για ένα «καλύτερο μέλλον» για όλους.
Επίσης αποκάλυψε και για την ινομυαλγία από την οποία πάσχει, ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από διάχυτο μυοσκελετικό πόνο, συναισθηματικές διαταραχές και δυσκολία στον ύπνο: «Έχω βρει μέσω της νευροφυσικής έρευνας με τους γιατρούς μου ότι η ινομυαλγία μπορεί να αντιμετωπιστεί με ψυχολογική υποστήριξη και θεραπεία. Η υγεία του σώματός μας εξαρτάται πάντα από την ψυχική μας υγεία και πρέπει να τα παίρνουμε στα σοβαρά» δήλωσε η ίδια.
Δείτε την εξομολόγηση
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;




