Καλαμάτα: Προφυλακίστηκε η μητέρα που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια
Προφυλακιστέα κρίθηκε τελικά η 24χρονη από τη Γεωργία που παράτησε το μωρό της στα σκουπίδια.
Προφυλακιστέα κρίθηκε τελικά η 24χρονη από τη Γεωργία που παράτησε το μωρό της στα σκουπίδια. Από το περασμένο Σάββατο, όταν απολογήθηκε στην ανακρίτρια, είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, μετά τη διαφωνία που προέκυψε μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας για την προφυλάκισή της η μη.
Σήμερα, το Δικαστικό Συμβούλιο Καλαμάτας κατά τη συνεδρίασή του αποφάσισε η 24χρονη να παραμείνει κρατούμενη έως τη δίκη της.
Η 24χρονη, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε βάρος του πέντε ημερών αγοριού που γέννησε, ισχυρίζεται ότι δεν πέταξε το βρέφος μέσα στον κάδο απορριμμάτων, αλλά το άφησε μέσα σε μία χάρτινη σακούλα για να το πάρει κάποιος.
Ζήτησε μάλιστα, μέσω των δικηγόρων της, να παραδοθεί στις Αρχές οποιοδήποτε υλικό μπορεί να έχουν καταγράψει κάμερες καταστημάτων ή σπιτιών.
- MadWalk 2025 by Three Cents: Έρχεται αποκλειστικά στο MEGA απόψε στις 23.00
- Η AI θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που εκτελούνται οι δημιουργικές εργασίες – Πόσο κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι;
- Χαμός και βανδαλισμοί σε γήπεδο στην Ινδία: «Ο Μέσι ήρθε μόνο για 10 λεπτά…» (pics)
- ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου – Ποιοι δεν θα συμμετέχουν, τι θα γίνει με τα ΜΜΜ
- Πίτερ Γκριν: Πέθανε ο ηθοποιός που ξεχώρισε για τον ρόλο του «κακού» στο Pulp Fiction και τη «Μάσκα»
- Κλειστά χαρτιά από τον Χιμένεθ ενόψει Ολυμπιακού


