Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε βάρος του 5 ημερών αγοριού.

Να παραδοθεί στις Αρχές ή στους συνηγόρους της, οποιοδήποτε υλικό μπορεί να έχουν καταγράψει κάμερες καταστημάτων ή σπιτιών στο σημείο που εγκατέλειψε το μερικών ημερών βρέφος ζητά μέσω των δικηγόρων της η 24χρονη στην Καλαμάτα.

Η  24χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε βάρος του 5 ημερών αγοριού βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να συνεδριάσει το Δικαστικό Συμβούλιο Καλαμάτας, μετά τη διαφωνία που προέκυψε μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας για την προφυλάκισή της ή μη.

Επιμένει πως δεν πέταξε το μωρό στον κάδο

Η 24χρονη εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι τη νύχτα της Τρίτης, προς ξημερώματα Τετάρτης, οπότε επέστρεψε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ από Αθήνα, περνώντας από το σημείο και χωρίς να καταλάβει ακριβώς πώς το έκανε, άφησε τη χάρτινη σακούλα με το παιδί πάνω στον πέτρινο υπόγειο κάδο.

Επιμένει πως δεν το πέταξε μέσα στον κάδο, αλλά το άφησε για να το πάρει κάποιος.

Για λίγη ώρα, δε, παρακολουθούσε αν κάποιος περάσει και το πάρει.

Μάλιστα, μέσω των συνηγόρων της κάνει έκκληση, όποιος έχει καταγραφικό σε εκείνη την περιοχή και έχει καταγράψει τις κινήσεις της, να το παραδώσει, προκειμένου να αποδειχθούν τα λεγόμενά της, αλλά και ποιος ίσως πέταξε τη σακούλα στον κάδο.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο πως στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν κάμερες.

Κατ’ οίκον

Η 24χρονη συνεχίζει από το Σάββατο που απολογήθηκε στην ανακρίτρια να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, σε σπίτι φιλικών προσώπων που τη φιλοξενούν, δηλώνοντάς της μόνιμη κατοικία.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να συνεδριάσει το Δικαστικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποφασίσει για την προφυλάκισή της ή όχι. Πάντως, απαντήσεις αναμένονται και από την άρση απορρήτου που διατάχθηκε στο τηλέφωνό της, προκειμένου να αποδειχθεί αν παροτρύνθηκε στην πράξη της από άλλον.

Σημειώνεται πως στην πολύωρη απολογία της στην ανακρίτρια η 24χρονη κατονόμασε τον πατέρα του αγοριού, ο οποίος, όπως υποστηρίζει η ίδια, αδιαφόρησε πλήρως για το παιδί και σίγουρα θα ζητηθούν εξηγήσεις, όταν κληθεί να καταθέσει.

Η επικοινωνία, μάλιστα, με τον άνθρωπο αυτόν ήταν και ο λόγος του ταξιδιού-αστραπή που έκανε στην Αθήνα αμέσως μόλις πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου γέννησε

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr