Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλαμάτα : «Κλαίει και ζητάει να δει το μωρό της» η 24χρονη που το πέταξε στα σκουπίδια

Καλαμάτα : «Κλαίει και ζητάει να δει το μωρό της» η 24χρονη που το πέταξε στα σκουπίδια

Την πόρτα του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα η νεαρή μητέρα από τη Γεωργία, η οποία το πρωί της Τετάρτης, τύλιξε το μωράκι της με μια κουβέρτα,το έβαλε σε μια χάρτινη σακούλα και το πέταξε στα σκουπίδια στο κέντρο της Καλαμάτας

Την πόρτα του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα η νεαρή μητέρα από τη Γεωργία, η οποία το πρωί της Τετάρτης, τύλιξε το μωράκι της με μια κουβέρτα,το έβαλε σε μια χάρτινη σακούλα και το πέταξε στα σκουπίδια στο κέντρο της Καλαμάτας.

Η νεαρή μητέρα, που κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, σύμφωνα με τοπικά Μέσα ενημέρωσης κλαίει και ζητάει το μωρό της.

«Κλαίει και ζητάει να το δει»

Σε ό,τι αφορά το ερώτημα γιατί πέταξε η νεαρή Γεωργιανή το νεογέννητο μωρό της στα σκουπίδια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr, ο δικηγόρος της Κώστας Κρόμπας απάντησε ότι «στην κατάσταση που βρίσκεται, ακόμα και τώρα που μιλάμε, δεν μπορεί να υποστηρίξει κάτι».

«Συνέχεια κλαίει» τόνισε και εξήγησε ότι πιστεύει πως «το έχει μετανιώσει αυτό που έγινε και με τη συνδρομή της υπεράσπισης θα καταφέρει -πιστεύω- να αποδείξει ότι αυτό το οποίο έγινε ναι μεν είναι καταδικαστέο, αλλά κάπου μπορεί να εξηγηθεί».

Στην επαναδιατύπωση της ερώτησης πρόσθεσε, δε, πως η εντολέας του «βρέθηκε σε μια πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ούσα σε μια ξένη χώρα χωρίς δουλειά, χωρίς κάποιο συγγενικό της πρόσωπο να την στηρίζει, μόνη της εντελώς».

Υποστήριξε ακόμη ότι «σίγουρα πάσχει από κάποιας μορφής διαταραχή ίσως και κατάθλιψη και όλα αυτά την οδήγησαν -θέλω να πιστεύω- σε αυτό το οποίο έκανε και το οποίο, όπως είπα, είναι καταδικαστέο».

Ο δικηγόρος της κατηγορουμένης περιέγραψε επίσης ότι «διαρκώς ζητάει το μωρό της και διαρκώς ρωτάει τι κάνει και ζητάει από εμάς να ενδιαφερθούμε, να του πάμε πράγματα και ό,τι άλλο χρειάζεται» για να συμπληρώσει πως «είναι εμφανής η μεταμέλειά της».

Ο κ. Κρόμπας επιβεβαίωσε επίσης με τη φράση «ναι, έτσι έγινε» ότι η εντολέας του πήγε στην Αθήνα αφού πήρε εξιτήριο την Τρίτη από το Νοσοκομείο Καλαμάτας (όπου γέννησε το μωρό το Σάββατο) και επέστρεψε το βράδυ πριν πετάξει στα σκουπίδια το νεογέννητο.

Όσο για το αν δέχεται η νεαρή μητέρα ψυχολογική υποστήριξη, είπε πως «πιστεύει ότι θα υπάρξει κάποιου είδους βοήθεια» και ανέφερε πως οδηγήθηκε στην εισαγγελέα παρουσία και κοινωνικής λειτουργού. Σε άλλο ερώτημα σχετικά με το αν ήξεραν οι Γεωργιανοί φίλοι της οι οποίοι την φιλοξενούσαν σε διαμέρισμα στο κέντρο της Καλαμάτας, απάντησε ότι δεν είχε ενημερωθεί για το τι ειπώθηκε από τους λοιπούς μάρτυρες, αλλά απ’ όσο γνωρίζει οι συγκεκριμένοι άνθρωποι φέρονται να είπαν στις Αρχές πως δεν γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της κατηγορουμένης.

Τεράστιο ενδιαφέρον για να υιοθεσία του βρέφους

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, μεγάλο και συγκινητικό είναι το ενδιαφέρον για το μωρό που εκφράζεται από αρκετούς Καλαματιανούς για να γίνουν ανάδοχοι γονείς ή και για να το υιοθετήσουν ακόμα.

Αυτό αποκάλυψε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, επισημαίνοντας πως αρκετοί ήταν αυτοί που τον πήραν τηλέφωνο και του ζήτησαν να μάθουν πού μπορούν να απευθυνθούν και τι διαδικασίες χρειάζονται, για να γίνουν ανάδοχοι γονείς του βρέφους ή για να το υιοθετήσουν.

Ο δήμαρχος παρατήρησε ότι είναι οικογένειες που έχουν δικά τους παιδιά, ενώ είναι και κάποιες που δεν έχουν.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024