Τραμπ : Θα απογοητευτώ αν κάτι σκαρώνεται στη Βόρεια Κορέα
Η ένταση μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας κλιμακώνεται τις τελευταίες εβδομάδες, και ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προειδοποιεί για την περίπτωση που κάτι «σκαρώνεται στη Βόρεια Κορέα».
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα απογοητευτεί αν κάτι «σκαρώνεται» στη Βόρεια Κορέα, σημειώνοντας πως οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά τις δραστηριότητες στην ασιατική χώρα.
«Θα απογοητευτώ»
«Θα απογοητευτώ αν κάτι σκαρώνεται, και αν αυτό συμβαίνει, θα το τακτοποιήσουμε», τόνισε ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος. «Το παρακολουθούμε πολύ στενά», συμπλήρωσε.
Η ένταση μεταξύ της Ουάσιγκτον και της Πιονγιάνγκ κλιμακώνεται τις τελευταίες εβδομάδες, επαναφέροντας ανησυχίες ότι οι δύο χώρες δείχνουν να εισέρχονται ξανά σε τροχιά σύγκρουσης, όπως πριν την έναρξη των διπλωματικών επαφών τους το 2018.
Προτροπή για διάλογο
Ο ειδικός επιτετραμμένος των ΗΠΑ για τη Βόρεια Κορέα Στίβεν Μπίγκαν έφτασε την Κυριακή στη Σεούλ και προέτρεψε την Πιονγιάνγκ να ανταποκριθεί στην πρόσκληση της Ουάσιγκτον για την επανάληψη των διμερών συνομιλιών.
Πηγή: ΑΠΕ
- «Τα έβλεπαν να περπατούν στο πιάτο» – Το παραισθησιογόνο μανιτάρι που σε κάνει να βλέπεις ανθρωπάκια
- Ηράκλειο: Στη φυλακή 39χρονος που επιτέθηκε με τσεκούρι σε μητέρα με το ανήλικο παιδί της
- Ο Τραμπ θεωρείται «εχθρός της Ευρώπης» – Η δημοσκόπηση σε επτά ευρωπαϊκές χώρες
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικος χτύπησε την αδερφή του και την έστειλε στο νοσοκομείο
- Αποκάλυψη της «ΑS»: «Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με το NBA Europe» (pic)
- Σέρρες: Πήγε να παραλάβει δέμα με ναρκωτικά, τον πρόλαβε ο… «Roxy»



