Γραμμωμένα χέρια σε δέκα λεπτά
Τα μπράτσα αποτελούν μια προβληματική περιοχή για τις περισσότερες γυναίκες, ανεξαρτήτως βάρους
Μπορεί να έχουμε συνδέσει τα γυμνασμένα μπράτσα με το αντρικό σώμα, στην πραγματικότητα όμως η περιοχή των χεριών παρουσιάζει χαλάρωση στις περισσότερες γυναίκες, ανεξαρτήτως κιλών, με το πρόβλημα να επιτείνεται με την πάροδο του χρόνου.
Επειδή, λοιπόν, δεν αρκεί να προσέχουμε το βάρος μας για να έχουμε καλλίγραμμα χέρια, καλό είναι να εντάξουμε στη ρουτίνα γυμναστικής μας μερικές ασκήσεις που στοχεύουν στην προβληματική περιοχή.
Τα καλά νέα είναι ότι δε χρειάζεται να κάνουμε πολλά για να γυμνάσουμε τα μπράτσα μας. Αρκεί να αρπάξουμε ένα ζευγάρι ελαφριά βαράκια και να πατήσουμε το «play» στο παρακάτω πρόγραμμα γυμναστικής. Διαρκεί μόλις 10′ και μπορούμε να το εκτελέσουμε από την άνεση του σπιτιού μας.
Δείτε το 10λεπτο workout:
- Νίκος Μουτσινάς: «Τέσσερα χρόνια έψαχνα τρόπους να δημιουργήσω μονογονεϊκή οικογένεια»
- Ινδονησία: Πάνω από 1.000 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις – 218 αγνοούμενοι
- LIVE: Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea
- ΗΠΑ: Σφοδρές πλημμύρες πλήττουν την πολιτεία της Ουάσινγκτον – Διασώσεις με βάρκες και ελικόπτερα
- MadWalk 2025 by Three Cents: Έρχεται αποκλειστικά στο MEGA απόψε στις 23.00
- Η AI θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που εκτελούνται οι δημιουργικές εργασίες – Πόσο κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι;


