Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για το Φάληρο.
Με την προπόνηση του Σαββάτου στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (19:30) κόντρα στον Ολυμπιακό.
Πλην των τραυματιών Ζαμπά και Βέρνμπλουμ εκτός αποστολής παρέμειναν και οι Στοχ – Λάμπρου με τον Αμπέλ Φερέιρα να παίρνει 19 παίκτες στην αποστολή.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
Η αναμονή τελείωσε. Και η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο παιχνίδι ως τώρα στη φετινή Super League ξεκίνησε. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος.
Η προετοιμασία του Δικέφαλου ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν τις τελευταίες λεπτομέρειες στο κομμάτι της τακτικής και των στατικών φάσεων.
Ο Πορτογάλος τεχνικός πριν από την αναμέτρηση του Καραϊσκάκη δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών πλην των Λέο Ζαμπά , Πόντους Βέρνμπλουμ .
Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Ολυμπιακό είναι οι:
Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντούγκλας Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.
- «Κλειδώνει» την πρόκριση στους «8» η ΑΕΚ με την Τσέλιε, να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό όνειρο ο Παναθηναϊκός
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Σε ρυθμό κινητοποιήσεων οι βενζινοπώλες για το πλαφόν στα καύσιμα – Κρίσιμη συνάντηση με Θεοδωρικάκο
- Οδυσσέας Ελύτης: Η ανάρτηση της συντρόφου του, Ιουλίτας, για τα 30 χρόνια από τον θάνατο το
- Θάντερ – Νετς 121-92: Τρομερός Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 10η σερί νίκη για την Οκλαχόμα
- Το Brent εκτοξεύεται πάνω από 4%

