Σχολεία : Κανονικά μετά τις 10 στην Αττική, κλειστά στα Μέγαρα
Κανονικά θα λειτουργήσουν μετά τις 10 το πρωί τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στην Αττική σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής
Κανονικά θα λειτουργήσουν μετά τις 10 το πρωί τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στην Αττική σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.
Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσει ο δήμος Μεγαρέων λόγω των εκτεταμέων ζημιών στην περιοχή.
Η ανακοίνωση της περιφέρειας Αττικής έχει ως εξής:
Με βάση την ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σταδιακή εκτόνωση των εντόνων καιρικών φαινομένων, με απόφαση του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, όλα τα σχολεία, εκτός από εκείνα του δήμου Μεγαρέων, θα λειτουργήσουν κανονικά μετά τις 10.
Στον δήμο Μεγαρέων λόγω των εκτεταμένων ζημιών που έχουν προκληθεί στην περιοχή, για την ασφάλεια των παιδιών, όλα τα σχολεία θα παραμείνουν σήμερα κλειστά.
Η Περιφέρεια Αττικής συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις την ώρα της έντασης των φαινομένων.
- Βουλή: Επιστολή ΠΑΣΟΚ σε Κακλαμάνη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Να συνεχιστεί η εξεταστική επιτροπή»
- ΚΕΔΕ στη Βουλή: «Η γλώσσα ενώνει, δεν διχάζει»
- Κορυδαλλός:Τι εξετάζουν οι αρχές για την έκρηξη χειροβομβίδας – Οι δράστες την πέταξαν στον αέρα
- Αντώνης Μανιτάκης: Κοιμήσου ήρεμα τον ύπνο του δικαίου
- «Έφυγε ο μικρός μου αδερφός» – Πέθανε ο ράπερ Lil Poppa σε ηλικία 25 ετών
- Αθλητικός διευθυντής Λεβερκούζεν: «Για αυτό δεν την… πατήσαμε ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης»


