Ο Ρονάλντο θα απολογηθεί με… γεύμα στους συμπαίκτες του
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα απολογηθεί για τη συμπεριφορά του στους συμπαίκτες του στη Γιουβέντους, παραθέτοντας γεύμα σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, πριν την αναμέτρηση με την Αταλάντα.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020, έκανε δηλώσεις με τις οποίες ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον προπονητή του στη Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επιβεβαίωσε τον Ιταλό κόουτς, που έλεγε ότι ο εκνευρισμός του ίδιου προέρχεται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.
Το σχετικό θέμα αναμένεται να λήξει οριστικά με τον Κριστιάνο να παραθέτει γεύμα στους συμπαίκτες του πριν το ματς με την Αταλάντα, με το οποίο θα εξηγήσει και στους συμπαίκτες του γιατί αντέδρασε έτσι φεύγοντας από το γήπεδο πριν το τέλος του ματς με την Μίλαν.
Ο συμπαίκτης του στους «μπιανκονέρι», Λεονάρντο Μπονούτσι, άλλωστε, είχε πει ότι «θα μιλήσουμε με τον Κριστιάνο όταν επιστρέψουμε στο Τορίνο μετά τις εθνικές» και αυτή η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο οικογενειακό γεύμα του Πορτογάλου.
- «Τέλος το Κόπα Άφρικα για τον Ντέσερς, λόγω τραυματισμού»
- Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Νικόλ Κίντμαν για το 2026, έπειτα από μια δύσκολη χρονιά
- ΕΛΣΤΑΤ: Το 0,5% των επιχειρήσεων ελέγχει το 44% του τζίρου – Σε ρόλο κλειδί οι ελληνικές πολυεθνικές
- Όταν ο Άστον Κούτσερ κατέθεσε στη δίκη ενός serial killer – Είχε βγει ραντεβού με ένα από τα θύματά του
- Angi: Σκηνοθέτησε τη δολοφονία της φίλης της με σπέρμα από οίκο ανοχής – Η υπόθεση που έγινε σειρά στο Netflix
- Παγκόσμια οικονομία: Ανθεκτικότητα ή αναστάτωση; – Προβλέψεις για τις μεγαλύτερες αγορές το 2026



