Η κλήρωση Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης στην Ευρωλίγκα
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Euroleague γυναικών, με τους Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους.
Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη έμαθαν τους αντιπάλους τους στους ομίλους της Euroleague, καθώς πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στα γραφεία της LEN.
Ο όμιλος του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί στον Πειραιά και εκτός από τις ερυθρόλευκες θα συμμετέχουν και οι ουγγρική Ντουναϊσβάρος και οι ισπανικές Ματαρό και Μεντιτεράνι.
Η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει την ρωσική Κίρισι, την ιταλική Πάντοβα και την ολλανδική Τετερό, στον όμιλο που θα διεξαχθεί στη ρωσική πόλη.
Οι άλλοι δύο όμιλοι έχουν ως εξής: Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σαμπαντέλ, θα παίξει στην έδρα της στην Ισπανία, με την ουγγρική UVSE, την ολλανδική Ουτρέχτη και την ιταλική Ρόμα, ενώ στον άλλο όμιλο που θα «φιλοξενηθεί» στην Κατάνια της Ιταλίας είναι η Οριζόντε, η ρωσική Ουραλότσκα, η ισπανική Σεντ Άντρεου και η ουγγρική BVSC.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 29/11 – 1/12 και στα προημιτελικά θα περάσουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Εκεί θα σχηματιστούν δύο νέα γκρουπ. Ένα με τις ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες και άλλο ένα με εκείνες που θα τερματίσουν δεύτερες.
- ΒΗΜΑ στην Ιστορία: Τα δυστυχήματα που σημάδεψαν την Ελλάδα
- Κατασκοπεία: «Ζητώ συγγνώμη από την πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις» λέει ο σμήναρχος – Κατονόμασε τρία άτομα
- Ο πρόεδρος της Χάποελ Τελ Αβίβ στηρίζει τον Ιτούδη: «Καλύτερα να αλλάξω παίκτες παρά προπονητή»
- Άρτα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 35χρονης που πέθανε ένα θήλαζε το μωρό της – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική
- Τέμπη: Τρία χρόνια από την τραγωδία – Το κάλεσμα για μαζικές συγκεντρώσεις
- Ο Τραμπ απειλεί να μπλοκάρει το άνοιγμα γέφυρας που συνδέει ΗΠΑ-Καναδά – Ζητά μερίδιο από τα έσοδα

