
Η Ρόμα απέρριψε Ρόντγουελ
Ο Τζακ Ρόντγουελ βρέθηκε ένα βήμα από τη μεταγραφή του στη Ρόμα ως ελεύθερος, αλλά η συμφωνία ακυρώθηκε τελευταία στιγμή ύστερα από απόφαση της διοίκησης των «τζιαλορόσι».
Ο Τζακ Ρόντγουελ ήταν ένα βήμα από τη συμφωνία με τη Ρόμα, προπονήθηκε επί τρεις μέρες στο προπονητικό κέντρο των «τζιαλορόσι» και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αλλά τελικά δεν θα γίνει κάτοικος Ρώμης.
Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τζανλούκα Πετράκι δεν «άναψε» το πράσινο φως για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή που βρισκόταν ελεύθερος, καθώς δεν συμφώνησαν στους όρους του συμβολαίου.
Ο λόγος ήταν ότι η Ρόμα προσέφερε στον 28χρονο συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών ενώ ο ίδιος ήθελε μονοετές.
Η ιταλική ομάδα ήθελε να ενισχύσει την μεσαία γραμμή του Πάουλο Φονσέκα, ύστερα από τις απώλειες με πρόβλημα τραυματισμού των Χένρικ Μκιταριάν, Μπράιαν Κριστάντε, Λορέντζο Πελεγκρίνι και Αμαντού Ντιαβαρά.
Η εξαιρετική παρουσία του Τζανλούκα Μαντσίνι (στόπερ) στο χώρο του κέντρου κι η επιστροφή του Χαβιέ Παστόρε απέναντι στη Μίλαν, ήταν ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο στη διοίκηση δεν προχώρησε στην απόκτηση του Ρόντγουελ.
Ο Ρόντγουελ δεν αγωνίζεται σε κάποια ομάδα από το τέλος της περασμένης σεζόν, όταν έφυγε από την Μπλάκμπερν, ενώ αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού.
- Κρήτη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον 40χρονο αφού έχει δολοφονήσει τη 43χρονη
- Χωρίς τον «αποδιοπομπαίο τράγο» Όρμπαν, ίσως ήρθε η ώρα για την ΕΕ να φτάσει στην ρίζα των προβλημάτων της
- Ο ΟΦΗ έκανε την ανατροπή (2-1) στον τελικό Κυπέλλου με τον Νους! (vids)
- Μετά το Baby Reindeer – Αδυσώπητο, ωμό και βίαιο, το Half Man είναι το πρώτο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς
- Άρσεναλ – Νιούκαστλ 1-0: Επιστροφή στις νίκες για τους «κανονιέρηδες» κι «ανάσα»
- ΗΠΑ: Η υπόθεση των αγνοούμενων επιστημόνων φτάνει από το ίντερνετ στον Λευκό Οίκο – Θεωρία συνωμοσίας ή αποκάλυψη;

