ΑΕΚ : Αμφίβολος ο Μάνταλος για Φάληρο
Σε «αναμμένα κάρβουνα» στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του αρχηγού, που δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Μάνταλος έχει σημάνει «συναγερμό» στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού, μιας και η συμμετοχή του αρχηγού της ομάδας στο ντέρμπι της Κυριακής παραμένει στον «αέρα»!
Ο Μάνταλος ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στα Σπάτα, με τις ενοχλήσεις από την κάκωση στο γαστροκνήμιο να μην έχουν υποχωρήσει.
Ο διεθνής μέσος ταλαιπωρείται από τον συγκεκριμένο τραυματισμό από το παιχνίδι με τον Βόλο. Πρόκειται για πρόβλημα που προέκυψε κατά τη διάρκεια του αγώνα μετά το «δολοφονικό» χτύπημα που δέχθηκε από τον Μουνίθ και επιδεινώθηκε την επόμενη μέρα.
Ο Μάνταλος πήγε τη Δευτέρα στα Σπάτα με έντονες ενοχλήσεις στη γάμπα, οι οποίες ακόμα δεν έχουν υποχωρήσει.
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής
- Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στην Τουρκία – Αισθητός και στη Μυτιλήνη
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 24.01.2026]
- Οι ΗΠΑ απειλούν να στερήσουν από το Ιράκ τα πετροδολάριά του λόγω της ιρανικής επιρροής στη χώρα
- Ίντερ – Πίζα 6-2: Σάρωσαν οι «νερατζούρι» μετά τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων
- Πρίγκιπας Χάρι εναντίον Τραμπ για το Αφγανιστάν – «Υπηρέτησα εκεί. Έχασα φίλους εκεί»

