Με οριακή άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο
O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 867,61 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,05%
Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 867,61 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,05%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,75 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,18%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,91%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Σαράντης(+1,68%), της Εθνικής(-1,01%), της ΑΔΜΗΕ(+),96%) και της Fourlis(+0,93%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Τιτάν (-1,62%) του ΟΠΑΠ (-0,81%) και της Coca Cola HBC (-0,71%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τραπεζών (+0,91%) και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (+0,80%) , ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τροφίμων (-0,64%) και της Ακίνητης Περιουσίας (-0,32%).
Ανοδικά κινούνται 33 μετοχές, 19 πτωτικά και 6 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Alpha Αστικά Ακίνητα+8,15% και Δρομέας+7,36%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Ιντεάλ-5,79% και Αφοί Κορδέλλου-2,76%.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
- Οι «27» προκρίνουν ευελιξία στη λήψη μέτρων για μείωση του κόστους ενέργειας –Επιμένουν σε ενεργειακή μετάβαση
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός




