Δολοφονία στην Κρήτη : Συγγενείς του 59χρονου θύματος επιτέθηκαν στην πρώην σύντροφό του
Σύμφωνα με τις πληροφορίες κατά την προσαγωγή της, συνοδεία δύο αστυνομικών, ομάδα περίπου 20 ατόμων της επιτέθηκε φραστικά, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν και να χειροδικήσουν εναντίον της.
Ένταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στο Δικαστικό Μέγαρο της Κρήτης καθώς συγγενείς του 59χρονου ο οποίος έχασε τη ζωή όταν έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές της πρώην συντρόφου επιτέθηκαν στην 31χρονη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το cretalive κατά την προσαγωγή της, συνοδεία δύο αστυνομικών, ομάδα περίπου 20 ατόμων της επιτέθηκε φραστικά, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν και να χειροδικήσουν εναντίον της.
Αναστάτωση
Επικράτησε αναστάτωση μέχρι να μπουν στο χώρο κι άλλοι αστυνομικοί και να απομακρύνουν την κατηγορούμενη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν και μικροτραυματισμοί.
ο ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και λίγο αργότερα, όταν για μια ακόμα φορά, οι συγγενείς του θύματος έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό.
Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, με την γυναίκα να τραυματίζει θανάσιμα με μαχαίρι τον 59χρονο στη διάρκεια καυγά, όπως υποστηρίζει η ίδια.
- Το δίλημμα που θέτει ο Τραμπ με το Συμβούλιο Ειρήνης σε ένα τοξικό γεωπολιτικό περιβάλλον
- Μινεσότα: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι που επέστρεφε από το νηπιαγωγείο
- «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στις 19.45
- Την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του λιμενικού εξέφρασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας
- Καραμανλής – Σαμαράς στην Καλαμάτα: Μια συνύπαρξη με ιδιαίτερη σημειολογία
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Είναι τα κινεζικά οχήματα κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια;


