ΟΦΗ: Επιδόσεις 20ετίας
Ο ΟΦΗ μετά από 6 αγώνες μετράει 13 βαθμούς, επίδοση, η οποία είναι η καλύτερη, έπειτα από τη σεζόν 1999-2000 και την τελευταία χρονιά του Ευγένιου Γκέραρντ
Ο ΟΦΗ παρά το γεγονός ότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ανέτρεψε το προβάδισμα των Νεοσμυρνιωτών και έφτασε στην θριαμβευτική νίκη, με σκορ 4-1.
Η ομάδα του Γιώργου Σίμου, έπειτα από μια σεζόν, στην οποία σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, στο μπαράζ με τον Πλατανιά, άλλαξε αγωνιστικό πρόσωπο και «πιάνει» επιδόσεις 20ετίας.
Οι Κρητικοί καταγράφουν την καλύτερη εκκίνηση στο πρωτάθλημα από τη σεζόν 1999-2000, όταν και κατάφεραν να βγουν Ευρώπη, στην τελευταία χρονιά του Ευγένιου Γκέραρντ στον πάγκο των Ομιλητών.
Τότε, ύστερα από έξι αγωνιστικές, ο ΟΦΗ μετρούσε επίσης 13 βαθμούς, τερματίζοντας στο τέλος στην τέταρτη θέση και κερδίζοντας το εισιτήριο για το Κύπελλο UEFA. Αστέρι των Κρητικών εκείνη τη χρονιά, ο Κοσταρικανός, Ρόναλντ Γκόμες που σημείωσε 19 γκολ.
Γενικότερα, όμως, το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του ΟΦΗ πραγματοποιήθηκε τη σεζόν 1986-87, όπου μετά από έξι αγωνιστικές, είχε πέντε νίκες και μια ισοπαλία.
Το τέλος της χρονιάς θα δείξει αν θα επιβεβαιωθούν οι οιωνοί Ευρώπης, με τα μέχρι τώρα δεδομένα να δείχνουν ότι το σύνολο του Γιώργου Σίμου έχει όλα τα φόντα.
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η νέα πληροφορία που αλλάζει την πορεία των ερευνών
- Οι αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου (17/1): Δράση με Ελλάδα-Τουρκία στο πόλο και το ποδοσφαιρικό ντέρμπι του Μάντσεστερ
- Γάζα: Ο Τραμπ ανακοίνωσε το ΔΣ του «Συμβουλίου Ειρήνης» – Μπλερ, Ρούμπιο και δισεκατομμυριούχοι στη λίστα
- Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αποκαλύπτουν πώς ξεκίνησε η σχέση τους και τι επιθυμούν για την κόρη τους
- «Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να ασχοληθεί η κυβέρνηση»: Με υπομνήματα και προτάσεις οι αγρότες στον Μητσοτάκη
- Για να νιώσει ξανά υπερήφανη η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία φρεγάτα

