Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σίμος: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Σίμος: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μίλησε για την νίκη της ομάδας του εναντίον του Πανιωνίου, περνώντας παράλληλα μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού.

Ο ΟΦΗ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Πανιώνιο, επικράτησε των Νεοσμυρνιωτών με το «ευρύ» 4-1, συνεχίζοντας την εξαιρετική του παρουσία στο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε για την εικόνα του παιχνιδιού, στάθηκε στον επιθετικό προσανατολισμό που θέλει να βλέπει στην ομάδα του, περνώντας και μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το έχουμε πει από την πρώτη μέρα ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα μικρό μέρος της ζωής. Είμαστε εδώ για αυτό και η ζωή είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο. Αυτά τα μηνύματα είναι πιο σημαντικά από τα γκολ και τις νίκες. Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θέλω να μιλήσω για τον μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Η ομάδα μας είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε στο παιχνίδι με την Ξάνθη, μπράβο στους ανθρώπους που ήρθαν και περιμένουμε περισσότερους στο επόμενο ματς».

Για το ματς σχολίασε: «Για το ματς τι να πω; Το είπα στους παίκτες ότι είμαι υπερήφανος για αυτούς. Για 80 ημέρες έχουν κάνει τρομερή προσπάθεια και για ακόμα μια φορά αξίζουν τον σεβασμό μας.

Το λέω ξανά, και δεν ξέρω αν γίνομαι κουραστικός αλλά είναι η αλήθεια. Θέλω για τις επόμενες τέσσερις ημέρες να ξεκουραστούν, να μην κάνουν τίποτα, και να επιστρέψουν την Πέμπτη για την καθημερινότητα μας».

«Αυτό που άλλαξε ήταν οι καλύτερες θέσεις στο επιθετικό τρίτο γιατί στο πρώτο μέρος οι θέσεις που έπαιρναν οι εξτρέμ δεν δημιουργούσαν κινδύνους και οι αμυντικές μας μεταβάσεις. Το μόνο που περίμενα ήταν ότι θα είχαμε μια ομάδα με τόσες επιθετικές αρετές. Θέλουμε για τον κόσμο να χαίρεται αυτό που βλέπει. Το κάνουμε σε καλό βαθμό, σίγουρα όμως θέλουμε βελτίωση.

Δεν έχει σημασία αν έχουμε τα καλύτερα γκολ ή όχι αλλά θέλω να εξαρτόμαστε από εμάς. Το τέλειο θα είναι να κερδίζουμε χωρίς να δεχόμαστε γκολ και αυτός είναι ο στόχος μας. Η ομάδα μας πολύ δύσκολα θα κλειστεί για να διεκδικήσει κάτι με έναν τρόπο που ίσως να μην ξέρω να προπονώ για να πω την αλήθεια.

Ο στόχος μας για το μέλλον να αμυνόμαστε με επιθετικούς προσανατολισμούς. Δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις με μια ομάδα που οι 11 παίκτες της είναι πίσω από την μπάλα. Σίγουρα, οι προσδοκίες μου δεν είναι να γίνονται όλα τον Οκτώβρη και την έκτη αγωνιστική όμως αυτό που κάνουν οι παίκτες μου είναι πάνω από την εποχή και για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Κλείνοντας ανέφερε ότι «είτε προηγούμαστε, είτε όχι το πλάνο μας πρέπει να είναι ίδιο. Για ακόμα μια φορά η ατμόσφαιρα είναι σημαντική και τον ευχαριστούμε ξανά».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024