Ρέθυμνο – Περιστέρι 60-79
Το Περιστέρι δεν συνάντησε ισχυρή αντίσταση απέναντι στο Ρέθυμνο και χάρη στη νίκη του με σκορ 79-60 έκανε με περίσσια άνεση το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα.
Άνετο και εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα του Περιστερίου από την Κρήτη, με την ομάδα της Ζούρου να επικρατεί του Ρεθύμνου με σκορ 79 – 60. Κάπως έτσι, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα και συνεχίζουν απτόητοι την πορεία τους, ενώ αντίθετα οι Κρητικοί μετρούν 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Καλύτεροι για τους νικητές αναδείχθηκαν είχαν οι Μόρισον, Βασιλόπουλος και Γκρέι, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 13 πόντους.
Το Περιστέρι μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και από το πρώτο λεπτό επιβεβαίωσε πως μοναδικός του στόχος είναι η νίκη. Με τους Κίνγκσλεϊ και Σαλούστρο η ομάδα του Ζούρου κατατρόπωσε την όποια αντίσταση των Κρητικών και τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο στο +10 (15-25).
Ίδιο έργο επικράτησε και στη δεύτερη περίοδο, με το Περιστέρι να πατάει γκάζι και να μην αφήνει ποτέ τη διαφορά να παραμείνει κοντά. Το Ρέθυμνο μείωσε λίγο πριν το ημίχρονο το 25-38 με τον Γκάρετ, αλλά ο Σκορδίλης απάντησε για το 25-40. Οι Κρητικοί είχαν 4/16 τρίποντα, ενώ το Περιστέρι σούταρε με 2/11.
Mε Μόρισον και Ξανθόπουλο, το Περιστέρι έγραψε το 30-49 στο 23′, ενώ το Ρέθυμνο δεν τα παράτησε και με τον Φράνκαμπ έφερε το ματς στο 43-58. Τίποτα, όμως, δεν θα μπορούσε να αλλάξει μέχρι το τέλος του αγώνα, με τον Γκρέι να γράφει το 54-71 στο 36′ και να βάζει τέλος στη σεμνή τελετή.
Τα δεκάλεπτα: 15-25, 25-40, 43-58, 60-79
- Γουατεμάλα: Σε «κατάσταση πολιορκίας» κηρύχθηκε η χώρα μετά τις δολοφονίες αστυνομικών από συμμορίες
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός υποψήφιος περνάει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά