
Μαρτίνς : Είναι ξεκάθαρο τι θέλει να κάνει
Ο Μαρτίνς απλά επιβεβαίωσε το λογικό, πως δεν σκέφτεται τίποτα άλλο εκτός του Ολυμπιακού. Και πώς να μην συμβαίνει αυτό;
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήθελε να φέρει ξανά στην Πορτογαλία τον Πέδρο Μαρτίνς για να μπορέσει να «χτίσει» από την αρχή τη νέα της ομάδας σε γερές βάσεις.
Πολύ καλή επιλογή για τους Πορτογάλους, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους νέους προπονητής της χώρας και όχι μόνο.
Δυστυχώς για τους Πορτογάλους ο Μαρτίνς όχι απλά έχει δουλειά αλλά έχει και πολλά να πετύχει μπροστά του.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας χθες στη NOVA επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ που τον ήθελε να μην προβληματίζεται καν στην προοπτική της Σπόρτινγκ καθώς είναι ξεκάθαρο τι θέλει να κάνει και πού νιώθει πολύτιμος. Και πού είναι πολύτιμος για την ακρίβεια.
- Κβίτσα Κβαρατσέλια: Santa… Kvaradona
- Ο Τσίπρας αρχίζει τις πολιτικές συγκεντρώσεις: Το οργανωτικό στην πρώτη γραμμή – με το νέο κόμμα ανοίγει και το μητρώο μελών
- Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία Μοσχούρη από την ΕΛ.ΑΣ.
- Η επιτομή του κουλ, αυτοσαρκασμός κι ευφυΐα – Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έγινε 65
- Δημογραφικό: Η μεγάλη μεταβολή στο πλήθος των γεννήσεων και μια κρίσιμη παράμετρος
- Η δίκαιη απαίτηση της κοινωνίας για κανονικότητα και δικαιοσύνη δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως «τραύμα»





